Dünyanın en büyük metal gruplarından sayılan, son 30 yıldır dünya çapında onbinlerce gruba ilham kaynağı olmuş Metallica, yarın dördüncü kez İstanbul'da sahneye çıkacak.

Bilet alan seyircilerin sahnede çalınacak şarkıları seçtiği 'Metallica by Request' turnesi kapsamında bir kez daha Türkiye'li hayranlarıyla buluşacak. Konserde 'Master of Puppets', 'One', 'Fade to Black', 'Enter Sandman', 'Sad But True', 'Seek and Destroy', 'Wherever I May Roam', 'The Unforgiven', 'For Whom the Bell Tolls', 'Nothing Else Matters', 'Welcome Home (Sanitarium)', 'Turn the Page', 'Creeping Death', '...And Justice for All', 'Orion', 'The Memory Remains' gibi şarkıların yanında bir şarkı da konser sırasında seyirciler arasında yapılacak oylamayla seçilecek.

Pozitif Live'ın Garanti Bankası ana sponsorluğunda organize ettiği İTÜ Stadyum'unda gerçekleştirilecek konserin kapıları 17.00'de açılacak. 19.30'de sahneye Türkiye'nin en sevilen metal gruplarından Pentagram çıkacak ve saat 21.00'da Metallica sahneyi devralacak. Konserle aynı gün gerçekleştirilecek 2014 Dünya Kupası'nın final maçıysa Metallica sahneden indiğinde dev ekranlardan seyirciye izlettirilecek.