İFSAK’ta 168. Dönem Temel Fotoğraf Semineri’ni tamamlayan katılımcıların “Almak – Vermek” konusu çerçevesinde ortaya koyduğu fotoğraf sanatseverler ile buluşuyor.

 

26 katılımcıdan "Alış… Veriş…’’e farklı bir bakış

 

İFSAK’ta 29 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında görülebilecek sergi, katılımcıların ’Alış… Veriş…’’  yaklaşımlarını göstermekte. 

 

Proje danışmanlığını Firdevs Sayılan, Ufuk Teksoy, Proje danışman yardımcılığını Koray Akten ‘nin yaptığı, katılımcıların 13 ay boyunca ürettiği bini aşkın fotoğraftan 60’unun yer alacağı ’Alış… Veriş…’’ fotoğraflarından oluşan sergi, sanatseverlerin kaçırmaması gereken etkinliklerden. Grubun internet sitesi http://ifsak168.jimdo.com 'da ziyaret edilebilir.

 

Hareketliliğin olduğu her yer ilgi çeker ve iletişimin varlığını bize haber verir. 

 

Biz de "Alış... Veriş..."e insan yoğunluğunu takip ederek, önce çarşı pazar gezerek ve alış veriş merkezlerini keşfederek başladık. Daha sonra tüm yaşam alanımızda izlerine ortak olduk, farklı anlarını yakaladık. Bazen de; sevinç, üzüntü, mutluluk, umut gibi duygulara veya yiyecek, giyecek gibi günlük ihtiyaçlarına ulaşmaya çalışan insanların farklı anlarına şahit olduk. Gezip gördüklerimizde şehrin vitrini, duvarları, insanları, hayvanları ve müziği ön plandaydı. Sanatkârı, satıcısı, sağlıkçısı, dansçısı, sporcusu, borsacısı ve modacısı ile iletişimdeydik. Çarşı pazar, hastane, borsa, alış veriş merkezi, doğada, denizde gözümüze "Alış... Veriş..."in farklı tonları çarptı. Yani kısaca hayata dair her yerde "almak..." ve "vermek..." eylemini fotoğrafladık. Ve sizinle sergimizde paylaşmaktan mutluluk duyarız.

 

Sergi Açılışı: 29 Mayıs 2012, Salı, 19:30

İFSAK Sergi Salonları

Proje Danışmanları: Firdevs Sayılan, Ufuk Teksoy

Proje Danışman Yrd: Koray Akten

Fotoğrafçılar: Ahmet Adıgüzel, Arman Köse, Burçin Küfeci, Bülent Akyaz, Cem Hanyaloğlu, Deniz Şimşek, Esen Kazancı, Gökhan Us, Hümeyra Erkırtay, Işıl Aksu, İrem Gören, Mehtap Altıparmak, Meral Durmaz, Murat İnal, Nilay Karaçalı, Nilüfer Talman, Okan Özbilen, Onur Konak, Ömer Orhan, Perihan Acar, Saadet Altın, Sedat Bozdağ, Seray Şahin, Suna Engin, Şule Tükenmez, Zeynep Dulundu

 

Ayrıntılı Bilgi İçin: 

IFSAK

Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorleri Dernegi

Istiklal Cad. Ayhan Isik Sok. No:32/2 Beyoglu

0212 292 42 01

www.ifsak.org.tr

[email protected]