İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan bir ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Osmangazi Mahallesi Genç Osman Caddesi'nde kağıt ambalaj üretimi yapılan iki katlı fabrikadaki yangın sonrası içeride mahsur kalan bir işçinin cenazesine ulaşıldı.

Saat 23.00 sıralarında çıkan ve geniş bir alana yayılan yangın, bitişiğinde bulunan başka bir fabrikaya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin 3 buçuk saatlik çalışmasının ardından alevler kontrol altına alındı. Dumandan etkilenenlerin olduğu yangında, fabrikadaki bir köpek de itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Yangın sonucu fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Dumandan etkilenen kişinin yangına uyurken yakalandığını söyleyen Muharrem Demirkol, "İtfaiye ekiplerinin seslerine uyandım. Burası bizim bir ağabeyimizin çalıştığı fabrika. Bir kişinin içerde yatarken yakalandığı söyleniyor. Çalışma esnasında bir kişi yatıyormuş. Durumu belli değil, bilinmiyor" dedi.

Yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik fabrikadaki yangın sonrası isminin Enes Burak olduğu öğrenilen işçinin cenazesine ulaşıldı. Polis, olay yerinde detaylı inceleme yaparken, Burak'ın cesedi Beylikdüzü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.