İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin, İnsan Hakları Haftası’nın son gününde yaptığı açıklamada, "Barışçıl bir coğrafyada birbirimizi sevmek yaşamak istiyoruz. Ölüm değil çözüm" dedi.

İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi ve Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV) 10-17 Aralık İnsan Hakları Haftası nedeniyle bir hafta süren etkinlik programlarını yaptıkları açıklama ile sonlandırdı.

İHD İstanbul Temsilciliği önünde bir araya gelen insan hakları savunucuları adına konuşan İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin, İnsan Hakları Haftası’nı düzenleyecekleri yürüyüş ile sonlandırmak istediklerini fakat polisin güvenlik gerekçesini öne sürdüğünü söyleyerek, “Biz de kendi güvenliğimizi almak için basın açıklamasını burada yapmaya karar verdik” dedi.
 
'ARTIK YETER ÖLÜM DEĞİL ÇÖZÜM İSTİYORUZ'
 
İnsan hakları savunucuları olarak her şeyden önce ölüm değil barış talep ettiklerini söyleyen Eren Keskin, "Artık yeter ölüm değil çözüm istiyoruz. Barışçıl bir coğrafyada birbirimizi severek yaşamak istiyoruz. İnsan hakları savunucuları olarak, insan hakları haftasında son günü tek bir taleple bitiriyoruz. Ölüm değil çözüm" dedi.