Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda sivil toplum kuruluşlarına verdiği iftar sonrası açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “FETÖ'cüler içinde nedamet getiren neredeyse hiç yok. Mahkemelerdeki şovları kalp gözlerinin de kararmasından kaynaklanıyor. Sivil toplum kuruluşlarından FETÖ davalarını takip etmelerini istiyorum. Meydan bu alçaklara bırakılmamalı” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Biz sivil toplumu bir tehlike olarak değil sosyal barışımızın sigortası olarak görüyoruz. Terörle mücadele sayesinde halkın devletini sahiplenmesini sağladık.

Bizim nazarımızda silahlı terör neyse, uyuşturucu terörü de odur. Devletin uyuşturucuyla mücadele hususunda yaptığı pek çok çalışma vardır, ancak son günlerde basın yayın organlarına yansıyan, hatta kendimizin de yol kenarında bizzat şahit olduğu, yürek yakıcı manzaralar bu konularda halen eksiklerimizin olduğunu gösteriyor.

Gençlerimizi ne Kandil'e ne Pensilvanya'ya ne de uyuşturucu baronlarına teslim edemeyiz.

FETÖ'cüler içinde nedamet getiren neredeyse hiç yok. Mahkemelerdeki şovları kalp gözlerinin de kararmasından kaynaklanıyor. Sivil toplum kuruluşlarından FETÖ davalarını takip etmelerini istiyorum. Meydan bu alçaklara bırakılmamalı.