17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen ve hakkındaki iddialar nedeniyle görevinden istifa eden eski Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AKP içindeki bazı kesimleri hedef alan paylaşım yaptı.

Bayraktar AKP içindeki bazı kesimleri hedef alarak, "Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi" ifadesini kullandı.

Twitter hesabından yaptığı sözkonusu ilk paylaşımına gülme ikonuyla başlaması dikkat çeken Bayraktar,  “İlahi nizamda bir erdem olan sorgulamadan kayıtsız şartsız iman etme ilkesini beşeri sistemlerde de uygulamaya kalkarsanız sonuç hiç verimli olmaz. Hiçbir şeyi sorgulamayanlardan oluşan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur” dedi.

Bayraktar ikinci paylaşımında ise “Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara ve de verilere bakılmalı. Nasıl iş yapabilirim, nasıl faydalı olurum diye mücadele edenler varken; Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi...” diye yazdı.