Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konya Ereğli’de yaptığı açıklamada Anayasa Mahkemesi’nin dinlendiğini söyledi. Erdoğan, “Son zamanlarda atılan adımlar işte bizde bu soru işaretlerini doğuruyor. Çünkü her şeyleri bunların şantaj, her şeyleri bunların montaj” dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

Bunlar beni dinliyor, cumhurbaşkanını dinliyor. Yeni bir şey daha söylüyorum. Anayasa Mahkemesini de dinliyorlar. Bunların işleri güçleri montaj. Kardeşlerim kimi dinlerse dinlesinler karşıların biz varız.  Bir kısım paralel yargı ile mücadelemizi devam ediyor edecek, emniyetteki paralel yapıyla mücadelemiz devam ediyor edecek. Temizleyeceğiz bunları. Ya yola gelecekler ya gidecekler.

Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır mıyız… Partimizin de bir cumhurbaşkanı adayı olacak. Bu konuda  CHP Genel Müdür konuşuyor. MHP’nin başındaki de konuşuyor. Ben MHP ve CHP’ye gönül veren vatandaşlarımı sesleniyorum. Bu ülkede bölücülük varsa bunun CHP’nin , MHP’nin başındakinde arayın, AK Parti 18 büyükşehiri aldı, biz 30 tane ili aldık. Yani 51 ilin 30 tanesi de biz aldık 81 vilayette ya 1. ya 2. ya da 3 parti olduk. Sizlere sesleniyorum 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin adayını ilk turda seçmeye hazır mıyız? (gazeteport)