Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında TİP milletvekili Ahmet Şık'ın, 'AKP siyasi bir parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak' sözlerini değerlendirdi. Bu zat teröristin tekidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, Türkiye İşçi Partisi milletvekili Ahmet Şık katıldığı canlı yayında 'AKP siyasi bir parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak' sözlerini de değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahmet Şık için, 'Bu zat teröristin tekidir' ifadesini kullandı:

Bu zat zaten teröristin tekidir. Nasıl olduysa milletvekili olma şansını yakaladı. Ahmet Şık'ın soyadı şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Onun gücü ne AK Parti'yi kapatmaya yeter. O kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın.

Cumhurbaşkanı bir soru üzerine CHP lideri Kılıçardaroğlu'nun KHK ile ilgili açıklamasını da değerlendirdi:

ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU'NUN KHK AÇIKLAMASI BU MİLLETİ ALDATMAKTIR

'Gelince hepsini serbest bırakacağım' bu anlama gelmiyor mu? Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. KHK ile ilgili bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak. Sen önce elindeki büyükşehir belediyelerde vatandaşa verdiğin sözleri yerine getir. Su paraları nasıl söz verilmişti, su paraları nerelere indirildi yoksa çıkarıldı mı? Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntı içinde mi? İçinde. Bunun sözünü seçim meydanlarında farklı vermişlerdi. Hepsi yalan. Türkiye bir hukuk devleti. Siyasiler olarak böyle bir yetkiyi biz kullanamayız. Milletim de bu kadar enayi değildir.

KILIÇDAROĞLU'NUN TEKNOFEST ZİYARETİ

Bay Kemal maalesef partisinin içindeki vekillere sahip değil. Kendi vekili kalkıp SİHA'ları terör örgütleriyle mukayese ettiğini bilmiyor. TB2. TB3 nedir diye soruyor. Haberi yok. İHA hakkında dersini de iyi çalışmamış. Nasıl olduysa Samsun'a uğrayıverdi.