Yenilikçiliğe açık ve sizlere hizmeti eksik etmeyen ekibimiz, yine bir site ile karşınıza çıktı! İşte karşınızda www.sekeroyunu.gen.tr !

Bu yılın başında açılmasına rağmen hızla büyüyen ve geniş kitlelere hitap eden bir oyun platformu haline dönüştü! Yüzlerce oyuncusu, her gün onlarca oyunda vakit geçiriyor ve oynamaktan büyük haz duyuyorlar. Editörlerimiz ise seçerek en iyi oyunu onlara sunmaktan keyif duyuyorlar.

Kısaca sitemizin ara yüzü, sistemin çalışması, flash ve java gibi scriptlerin çalışma stili ve oyunlar hakkında bilgiler vereceğiz.

Sitemizin ara yüzü gayet kullanışlı ve sade bir temaya sahip. Üst ve yan kısımlarda ki menülere bakıldığı zaman ise şeker patlatma oyunları ve şeker yapma oyunları gibi başlıklara ayrılmış durumda! Buradan dilediğiniz oyun kategorisine girerek oyun oynayabilme hakkına sahipsiniz!

şeker oyunu severler için farklı çeşitlerde sunduğumuz birçok oyun mevcut. Zamana karşı, puan ile sınırlandırılmış ve farklı şekillerde ki şekerleme oyunları ile oyun severlere hazır bir sistem sunuyoruz. Devamlı güncellenen, yeni ve farklı oyunlar ekleyerek hiç oynanmamış oyunları sizlere sunmaya da devam edeceğiz.

Oyunlarımızı oynamak için ve oyunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlere özel olarak kısaca bir açıklama yapalım. Ana sayfamızdan veya kategorilerimizden bir oyun belirledikten sonra oyunu açın ve bu oyun hakkında ki yazılmış açıklamayı okuyun. Bu açıklama sayesinde de oyuna başlamadan, oyun hakkında birçok bilgiye sahip olacaksınız. Oyunu açıktan sonra da hiçbir yükleme gereksenmeden oyuna bağlanabilecek, direkt olarak internet üzerinden oyunlarımızı oynayabilirsiniz.

şeker oyunları severlere bu müjdeli haberi verdikten sonra da onları sitemize bekliyoruz. Her anlamda keyif alabileceğiniz, oyun oynarken eğlenebileceğiniz birçok şeker oyunu sitemizde mevcuttur. Dilerseniz klasik Candy Crush oyunlarının dışında da farklı editörlerin tasarladıkları şekerli pizza oyunları, jelibon oyunları, top oyunları gibi de oyunlarımızı deneyebilirsiniz.