Başarılı diş hekimi Emek Külür, kendisini seven ve takip eden pek çok kişi tarafından özel hayatı da merak edilen birisi olarak karşımıza çıkıyor. Emek Külür’ün  Yasemin adında bir kızı var ve kendisi pek çok köpeğe de sahiplik yapıyor. Özellikle köpeklerini son derece önemseyen Külür, eşinin vefatından sonra köpeklerinin hayatında daha ön plana çıktığını da vurguluyor. 

Emek Külür’ün En Fazla Özlediği Üç Anı Nedir?

Emek Külür’ün en fazla özlediği üç anı kızı Yasemin, rahmetli eşi Behzat Külür ve erkek kardeşi ile ilgili anılar. Behzat Külür ile tanışma hikayesini Emek Külür bugün hala neşe ve sevgi dolu sözcüklerle anlatıyor. Hikayeye göre Amerika’dan yeni geldiği sıralar bir Amerikan hastanesinde çalışmaya başlayan Külür’e bir arkadaşı tanıdıklarını muayeneye göndereceğini söylüyor. Kırk yaşlarında bir kadın bir erkek geliyor ama Emek Külür’ü görür görmez dışarı çıkıp Behzat Külür’ü arayarak “Evleneceğin kızı buldum” diyor. Sahiden de bundan birkaç hafta sonra evleniyorlar. 

Diğer bir öne çıkan anısı ise kızı Yasemin ile ilgili. Emek Külür çalışan anneler arasında yer aldığından tahmin edilir ki kimi zaman yorgun olabilen biridir. Kızı ile en özlediği anılar arasında ise Yasemin küçükken annesi ile oyun oynamak istediğinde yaptığı bir hileye dayanıyor. Emek Külür işten yorgun geldiği günler kızı Yasemin’e “Hadi sen anne ol, ben çocuk olayım!” diyerek rol değişimi teklifinde bulunurmuş. Sonrasında ise kendisinden su getirmesini rica edermiş. Tabii en fazla on dakika sürüyor bu durum. Emek Külür aynı zamanda Yasemin’in ağlamasını da çok sevdiğini ve kimi zaman sırf bunu görmek için Yasemin’i azıcık ağlattığını söylüyor. Bunun farkında olan Yasemin ise ağlamamak için direnirken çok daha tatlı görünüyormuş.

Emek Külür’ün son anısı da kardeşi ile ilgili. Emek Külür bir erkek kardeşe sahipti ve Emek Külür ailesine çok düşkündür. Ancak kardeşinden, “Kendisinde amigdala bulunmuyor” diyerek söz ediyor. Emek Külür tek kardeşi ile oldukça çekişmeli bir kardeşlik süreci içerisindeymiş. Kardeşi ise sürekli kendini tehlikeye atarak ve başını derde sokara gelirmiş. Bunlardan keyifle bahseden Külür kardeşi hakkında bu tarz laflar etse de kimsenin kardeşine dokunmasına izin vermeyeceğini söylüyor.

Emek Külür ‘ün Kızı ile Anıları

Emek Külür’ün kızı ile olan anıları arasında en sevdiği anılardan biri tuvaletin üzerinde küçük bacakları ile oturmasıymış. Anneler için özel olabilecek bu anlardan birinde kızı Yasemin aynı zamanda hem küçük olması hem de bacaklarının klozet üzerinden sallanması ile oldukça sevimli bir görünüme sahip olurmuş. Emek Külür bu görüntüden sevgiyle bahsediyor. 

Emek Külür’ün Behzat Külür ile Anılar

Emek Külür Behzat Külür için her zaman neşeli, yakışıklı, işinde iyi, sevgi dolu, komik bir adam olarak bahsediyor. Hatta kendisi sabahları işe giderken Behzat Külür evde kalır ve kızı Yasemin ile zaman geçirirmiş. Yasemin için çok güzel kıyafetler seçen Behzat Külür sonrasında eve gelerek kızı Yasemin’e bu kıyafetleri giydirmekten büyük keyif alırmış. 

Emek Külür’ün Kardeşi ile Anıları

Emek Külür’ün kardeşi ile anıları duyanların yüzünü güldürüyor. Emek Külür’ün kardeşi tam dört defa motor kazası geçirmiş ve bu kazalara rağmen ise motor sevdasından vazgeçmemiş. Bu anılardan şimdi gülerek bahseden Külür, hastane dönemlerinde kardeşinin kafasının kocaman olduğunu ve herkesin kendisiyle koca kafalı diyerek dalga geçtiklerini eğlenerek belirtiyor. Külür’ün kardeşi ile anlattığı anılar ise hem sevimli hem endişe verecek türden anılar.