İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda, "İBB olarak ucuz ulaşım, eğitim desteği ve bazı ayrıcalıklarla İstanbul'u kazananların yanında olacağız" ifadesini kullandı. 

İmamoğlu şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, güne büyük bir heyecan ile başladınız. Sonuçlar hepinize hayırlı olsun. İBB olarak ucuz ulaşım, eğitim desteği ve bazı ayrıcalıklarla İstanbul'u kazananların yanında olacağız. Canlı bir kültür, sanat, doğa, bilim ve spor etkinlikleri de sizi bekliyor"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, "Unutmayın, hiçbir şey sizden önemli ve değerli değil" mesajını paylaştı. 

Yavaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Evlatlarım, Sınav sonuçlarınızın hayırlı olmasını dilerim. Unutmayın, hiçbir şey sizden önemli ve değerli değil. Merakınız, araştırma isteğiniz ve öğrenme hevesiniz hayat boyu yol arkadaşınız olsun. Başarı bu yolda size eşlik edecektir." ifadesini kullandı.