Cilt bakım koltuğu, cilt bakım işlemleri için kullanılan konforlu, rahatsız etmeyen, elektrikli ya da elektriksiz modelleri bulunan bir koltuk türüdür. Cilt bakım koltuğu, cilt bakımına yardımcı olmada kolaylık sağlar. Cilt bakımı koltuğunun bir diğer adı da podoloji koltuğudur.

Cilt Bakım Koltuğu Çeşitleri

Öncelikle cilt bakım koltuğu düşündüğünüzde tek bir model düşünmeyin. Piyasada çeşitli podoloji koltukları bulunmaktadır. Elektrikli olsun ya da olmasın fonksiyonel özellikleri ürün tipinin belirlenmesinde rol oynar. Fonksiyonel olarak cilt bakım koltuğu, sadece cilt bakımına yönelik koltuk tipi ve çeşitli hizmetleri destekleyen cilt bakım koltuğu şeklinde farklı türlerden oluşmaktadır. Fonksiyonel model cilt bakım koltuğu, sadece cilt bakımını değil aynı zamanda podoloji, kan alma, SPA, estetik, gibi hizmetleri de destekleyen koltuk çeşiti türüdür. Ayak ve cilt bakım koltuğu, çeşitli amaçlarla kullanılabilen koltuk modellerinden biridir, bu nedenle SPA merkezleri gibi firmalar tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Elektrikli ve elektriksiz olarak çeşitli türlerde cilt bakım koltuğu bulunmaktadır.

Elektrikli Cilt Bakım Koltuğu

Elektrikli cilt bakım koltuğu, cilt bakımı ve SPA prosedürlerine uygun bir alternatiftir. Elektrikle çalışmak üzere özel olarak tasarlanmış bu koltuklar kontrollüdür. kullanıcıyı yormaz, özelliklerine göre farklı fiyatlara satılır. Cihazları satın almayı düşünen herkes, hızlı bir şekilde bozulacaklarından korkar. Hiç kimse motoru durup zaman zaman arıza yapan bir ürünü tercih etmez.

Bu aynı zamanda cilt bakımı ve SPA koltukları için de geçerlidir. Kaliteli bir cilt bakım koltuğu, alıcının pişmanlık duymasına neden olmamalıdır. Arızasız uzun süre çalışmalıdır. Kaliteli markalar seçildiği takdirde arıza sorunlarıyla karşılaşılması düşük bir ihtimaldir.

Birçok seçkin SPA ve güzellik merkezinde SPA koltukları ve cilt bakımı gibi elektrikli cihazlar zaten kullanılıyor. İşletme sahipleri, elektrikli cilt bakımı koltuğu satın alırken işletme imajlarını destekleyen kaliteli bir ürün bulmaya çalışmalıdır.

Edition Medical

Edition Medical, 1998 yılından beri Türkiye'de kaliteli ve güvenilir hizmet ilkesi ile estetik, kozmetik, spa - wellness alanında kaliteli ekipman, üstün teknoloji ve modern tasarım sunmayı ilke edinmiştir.