64 GB’lık dahili depolama alanı, 5.5 inçlik ekranı ile uzun süredir akıllı telefon modelleri içinde kendisine çok özel bir yer edinen iPhone 8 Plus, Apple teknolojisiyle üretilen bir modeldir. Oldukça gelişmiş özelliklere sahip olmasının yanı sıra uzun süreli kullanım vadeder. Hızlı şarj özelliği sayesinde kısa sürede şarj olabilen ürün, aynı zamanda 4.5G desteğine sahiptir.

12 MP’lik kamerası sayesinde benzersiz fotoğrafların çekilmesini mümkün kılan iPhone 8 Plus, akıllı telefon hayranlarının dikkatini çeken modeller arasında yer alıyor. İkinci el telefon ve yenilenmiş telefon alım ve satım işlemlerini gerçekleştiren EasyCep, iPhone 8 Plus satın almak isteyenlere çok özel fiyatlarla ürün satışında bulunur.

Satışa sunulan telefonların tamamında gerekli yenileme çalışmaları gerçekleştirilir. Sizler de iPhone 8 Plus başta olmak üzere çok özel modellere mütevazı fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, EasyCep web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Geniş Renk ve Ürün Seçenekleri Sizlerle

Akıllı telefon modelleri içinde özel bir yere sahip olan iPhone 8 Plus, Apple teknolojisiyle üretildi. 3 GB’lık bellek (RAM) kapasitesi, 64 GB’lık dahili depolama alanı bulunan cihaz, iki arka kamera ve bir ön kameraya sahip. Telefon, bu sayede etkili fotoğrafların çekilmesine imkân tanır. Sahip olduğu özellikler sayesinde ön plana çıkan modele çok özel fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, yenilenmiş telefonların adresi olan EasyCep’ten destek alabilirsiniz.

Geniş renk ve ürün seçeneklerinin bir arada olduğu kategoriler, arzu ettiğiniz cihazlara mütevazı fiyatlarla sahip olmanızı mümkün kılıyor. Bunun yanı sıra iPhone 8 Plus aksesuarlarına da erişim sağlanabilirsiniz.

Yenilenmiş iPhone 8 Plus’a Mütevazı Fiyatlarla Sahip Olun

Yenilenmiş iPhone 8 Plus satışında bulunan EasyCep, ikinci el ürünlerin tamamında yenileme çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Konforlu ve keyifli bir kullanım vadeden ürünlerin her biri, mütevazı fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu sayede aradığınız ürüne hem zahmetsizce hem de çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Sizlere sunulan ürünlerle ilgili bilgi alabilmek için www.easycep.com web sitesini ziyaret ederek ürünleri detaylı inceleyebilirsiniz. Birbirinden özel ürünleri satışa sunmakta olan EasyCep, kaliteli hizmetlerine devam ediyor.