İlk albümü ‘Karam’la adından söz ettiren Duygu Koçak Türk Halk Müziğinin seçkin eserlerinin yer aldığı ikinci albümü “Bahar Kokulu Türküler”le yeniden dinleyicileriyle buluştu.

Kendine özgü yorumu ve seçtiği eserlerle adından söz ettiren Duygu Koçak, ikinci albümü Bahar Kokulu Türküler’le yeniden İber Prodüksiyon etiketiyle dinleyicileriyle buluştu.

İlk albümde olduğu gibi bu albümde de Anadolu coğrafyasının seçkin eserlerine yer veren sanatçı, anonim eserlerin yanı sıra, Zülfü Livaneli’nin müziğini yaptığı “Nefesin Nefesime”, Ali Haydar Timisi’nin söz ve müziğini yaptığı ”Seher Yeli” gibi özgün eserlere de yer veriyor. Ayrıca bu iki çalışmanın klipleri de Caner Erzincan tarafından çekilirken, albümde bir birinden değerli müzisyenlerde yer alıyor.

Prodüktörlüğünü İBRAHİM YILMAZ’ın yaptığı albümde, Seher Yeli, Menevşe Koymuşlar Gülün adını, Gesi Baağları, Kahveyi Kavururlar, Nefesin Nefesime, Su Gelir Bulanarak, Gaş Gabah, Bülbülüm Altın Kafeste, Demedim mi, Halaylar Mavilim-Toycular eserleri müzikal alt yapısı ve yorumlarla halk müziği dalında yine adından söz ettirecek...

Duygu Koçak kimdir?

Duygu Koçak müzik eğitimine lisede Hacettepe Üniversitesi yarızamanlı şan bölümünde başladı. Üç yıl süren eğitiminden sonra İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümüne girdi. Lisans eğitimini bitirdikten sonra yine İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını yaptı. Halen Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı olarak görev yapmaktadır.