Yeni yapılan yapılara baktığımızda genelde küçük oluyor. Dolayısıyla bu tarz mekanları geniş göstermek alacağınız eşyalarla ve iyi bir dekorasyonla mümkün olacaktır. Eğer küçük bir alanda koyu renkler seçip büyük eşyalar kullanırsanız olduğundan çok daha dar bir alana sahip olursunuz. Düşük bütçeyle ofis iç dekorasyonu yapılırken ise buradan yola çıkarak ihtiyacınızdan fazla eşyayı almamanız gerekir. Eğer ofisiniz küçükse bu durumda işiniz biraz daha basit olacak, çünkü çok fazla eşya kullanmak zorunda değilsiniz.

Düşük bütçeyle ofis tasarımı yapmanın ilk kuralı şık ve kullanışlı mobilyalar tercih etmek. Bir işyerinde ihtiyaç duyulabilecek en önemli eşya masa ve sandalyedir. Masanızı seçerken kullanışlı olan bir model tercih etmeniz gerekir. Gereğinden büyük olan bir masa için daha fazla ödeyeceğiniz gibi mekanın da daralmasına neden olursunuz.

Tasarım dili olmayan bir durum gibi görünüyor olsa da aslında bizimle her zaman konuşur. Derin baktığınızda dekorasyonda yaratıcılığınızı konuşturmak sizin elinizde. Örneğin eski bir eşyayı kullanarak retro bir görünüm elde edebilirsiniz. Mesela ahşap ne kadar eski olsa da şık duran eşyalar arasındadır. Bu nedenle ofis için alacağınız eşyalarda ahşaba ağırlık verebilirsiniz. Ahşabın tamir edilebilir ve uzun yıllar boyunca dayanıklı olması sizin bütçenizi korumanızı sağlayacaktır.

İnternetten Alışveriş Yapın

Bugün her mağazanın internette bir sitesi var. Siz alımı internetten yaptığınızda hem daha fazla ürün çeşidine ulaşabilir hem de daha ucuz ürünler seçebilirsiniz. İnternetten erişimin herhangi bir sıkıntısı olmadığından yüzlerce alternatif içerisinden en uygun olanı tercih edebilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir: Yönetici Makam Takımları

 Mobilyalarınızı Renklendirin

Eski dediğiniz mobilyalarınızı atmak yerine boyayarak yeniden kullanabilirsiniz. Özellikle eski ve klasik olan bir mobilya boyandıktan sonra tekrar şık bir duruşa sahip olabilir. Mobilyalarınızı boyarken döşemelerini de değiştirebilirsiniz.

Kataloglara Bakmayın

Ne kadar çok kataloga bakarsanız kafanızda o kadar çok karışacaktır. Bu nedenle ofisinizi dizayn ederken kataloglardan ziyade kafanızdaki tasarımı canlandırmaya önem verin. Kafanızdaki tasarım nasıl bir şey ortaya çıkacağı konusunda size fikir verecektir.

Ofisiniz için ihtiyaç duyacağınız dolap ve arşiv modelleri için bizimle https://www.ceylancelik.com.tr/ adresinden iletişime geçebilirsiniz.