Kanada’daki seçimlerden tek başına iktidar olarak çıkan Liberal Parti’nin lideri Justin Trudeau, sadece siyasi başarısıyla değil dış görünüşüyle de  gündeme oturdu.

Muhafazakar Parti’nin dokuz yıllık iktidarına son veren Trudeau, resmi olmayan kesin sonuçlara göre 338 sandalyeli Kanada Federal Parlamentosu’nda 180’in üzerinde sandalye kazanarak bir zafere imza attı.

Seçim başarısının ardından sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden biri olan Trudeau, kendisini feminist olarak tanımlaması, kürtaja devletin değil kadınların karar vermesi gerektiğini söylemesi, LGBTİ hakları mücadelesine verdiği destek ve marihuanayı yasallaştıracağı yönündeki açıklamaları sayesinde yoğun destek gördü.

Ancak liberal liderin sadece politik görüşleri değil dış görünümü de ilgi odağı oldu. Sosyal medyada tişörtsüz çekildiği pozları paylaşılmaya başlayan Trudeau’nun bir yardım kuruluşu için striptiz yaptığı videosu da yayınlandı.

Geçmişte muhafazakar bir senatörle boks maçına çıkan Trudeau’nun katıldığı bir talk show programında eşcinsel sunucuyla öpüştüğü anlar da internette dolaşıma girdi.

CİNSEL İÇERİKLİ LAKABI DA OLDU

Başta Mirror olmak üzere dünyaca ünlü bazı haber sitelerinde de, “Justin Trudeau dünyanın en seksi siyasetçisi mi?” anketleri yapılmaya başladı.

Ancak sosyal medya kullanıcıları bu tartışmaları bir adım öteye götürerek Trudeau’ya cinsel içerikli bir lakap bile taktı. ‘Sevişmek istediğim başbakan‘ anlamına gelen ‘PILF (Prime minister I’d like to f**k)‘ lakabıyla birlikte Trudeau’nun seksi görselleri paylaşılıyor. (Diken)