2000 yılında kurulan Children of Armenia Fund (COAF/ Ermeni Fonu Çocukları) 14. yıldönümünde Hollywood yıldızlarını ağırlayacağı gala programını 16 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Bu yıl, New York'ta düzenlenecek olan etkinliğe Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Ariana Grande, Chloe Kardashian, Connan O'Brien, Tina Fey ve daha birçok ünlü ismin katılacağı belirtiliyor. 

Emmy ödüllü aktris Andrea Martin’in ev sahipliği yapacağı galaya İsviçre sanat müzayedesinin ünlü isimlerinden Simon de Pury de katılarak, önemli eserlerin görücüye çıkarılacağı müzayede düzenleyecek. Açık artırmaya ünlü sanatçı ve tasarımcılar katılacak.

Galaya Hollywood’un ünlü simalarının yanında, önemli blog yazarları ve gazetecilerin dahil olacağı 400'den fazla konuğu olacak.

COAF, 2004 yılından bu yana eğitimde gelişme çocuk sağlığı, yoksul/kırsal bölgelerdeki çocuklu ailelerin kalkınması ve çocukların geleceğinin güvence altına alınması için çalışıyor. Merkezi New York’ta olan COAF’ın tüm projeleri Yerevan’daki ofislerinden yürütülüyor.

Kaynak: Agos