Dubai Birleşik Arap Emirlikleri’nin merkezi konumunda yer almaktadır. Uzun süredir sahip olduğu ekonomik güç sayesinde Dubai bölgenin en önemli dış ticaret merkezlerinden birisidir. Turistik alanda da çok büyük gelişme kaydetmiş, yılın her dönemi dünyanın her yerinden akın akın ziyaretçi çekmektedir. Bütün bunlarla birlikte ülkemizden Dubai’ye yılın her dönemi ihracat yapılmakta, onlarca firma, yüzlerce farklı sektörde ürünü Dubai’ye gönderme gereksinimi doğmaktadır.

Eğer Dubai’ye yük göndermek için profesyonel bir firmayla iş birliği yaparsanız pek çok avantaja aynı anda sahip olabilirsiniz. Saygınlar Nakliyat 2001 yılından bu yana uluslararası lojistik alanında hizmet veriyor ve Dubai nakliye ihtiyaçlarında da müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başarıyor.

Firma geniş araç filosu ve uzman kadrosuyla her defasında beklentilerin üzerine çıkmayı başarıyor. Yüklerinizin miktarına ve özelliklerine göre Dubai parsiyel nakliye, Dubai frigo nakliye, Dubai ağır nakliye, Dubai komple nakliye gibi alternatif taşıma yöntemleriyle öne çıkıyor. En uygun güzergahlardan yüklerinizi Dubai’ye ulaştırıyor ve oradaki güçlü acenteleri ile her yere dağıtım yapabiliyor.

Dubai Parsiyel Nakliye

Saygınlar Nakliyat Dubai’ye parça yüklerinizi en pratik şekilde göndermenize yardımcı oluyor. Dubai parsiyel nakliye uygulamasıyla Türkiye’nin bütün illerinden depolarına parça yüklerinizi topluyor ve her hafta, düzenli olarak Dubai’ye çıkış yapıyorlar.

Dubai parsiyel nakliye uygulamalarında firma, aynı güzergaha gidecek yükleri tek araçta taşıyarak araç kira bedelinin paylaşılmasını sağlıyor. Böylece en uygun fiyatlı uluslararası nakliye modellerinden birisini kullanıma açıyor.

Firma, Dubai’ye Irak, Suudi Arabistan üzerinden karayoluyla ulaşabildiği gibi ağırlıklı olarak denizyolunu kullanıyor. İskenderun Limanından Ro-Ro ile Süveyş Kanalı üzerinden Duba Port limanına ulaşılıyor. Burada gümrükleme işlemlerinin yapılmasından sonra son alıcıların adresine yükleriniz teslim edilebiliyor.

Dubai Frigo Nakliye

Dubai’ye taşınacak yükler kimi zaman ısı hassasiyeti olan ürünler olabiliyor. Bu durumda soğuk zincir halkasının kırılmadan son alıcıya ulaşılması gerekiyor. Dubai frigo nakliye uygulamasıyla Saygınlar Nakliyat sabit ısıda taşınması gereken her türlü yükünüzü taşımayı başarıyor.

Taze sebze, meyve, dondurulmuş gıda, et ürünleri, süt ürünleri, sağlık malzemeleri, medikal ürünler ve daha pek çok kategorideki ürününüzü firmanın soğutmalı dorseleriyle taşıtabiliyorsunuz. İlk yükleme anından son alıcıya ulaşmasına kadar aynı ısıda kaldıkları için kimyasal yapıları zarar görmüyor. Tazeliklerini kaybedip raf ömürleri kısalmıyor.

Ürünlerinizin taşınacağı net mesafeye, ürün sayısına, ağırlığına, nakliye türüne göre Dubai nakliye fiyatları değişkenlik gösterse de firma, daima en uygun fiyatlı hizmeti vermeye çabalıyor.

Dubai Nakliye hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayın: https://www.sayginlarnakliyat.com/dubai-nakliye