Karabük, Ordu’nun Mesudiye İlçesi, Bolu Mengen ve Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitime ara verildi.
 
Karabük’te dün sabah saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Karabük merkez ile Yenice, Ovacık, Safranbolu, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.
 
Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il merkezi ve ilçelerde etkili olan kar yağışı nedeniyle örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 08.12.2016 Perşembe günü okulların tatil edildiği bildirildi.
 
MESUDİYE'DE EĞİTİME KAR ENGELİ
 
Ordu’da etkili olan kar yağışı sebebi ile Mesudiye ilçesinde de eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
 
Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı eğitimde aksamalara yol açtı. Mesudiye ilçesinde etkili olan kar yağışı sebebi ile eğitime 1 gün ara verildi. Ordu Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş yaptığı açıklamada, "Mesudiye ilçemizde devam eden kar yağışı sebebi ile 8 Aralık Perşembe günü tüm okullarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Diğer ilçelerimizde şuan için tatil söz konusu değildir" dedi.
 
MENGEN VE ARTVİN'DE EĞİTİME KAR ENGELİ
 
Bolu'nun Mengen ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
 
Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitim-öğretime bugünbir gün süreyle ara verildi.  
 
Artvin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Artvin merkez, Borçka ve Murgul ilçelerindeki tüm okullarda eğitim-öğretime 8 Aralık Perşembe (bugün) bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.