Dokuma Etiket

Dokuma Etiket; iplerin belli bir düzen içerisinde birbirlerinin alt ve üstünden geçirilerek elde edilir. Tekstil ürünlerinde kullanılan Dokuma Etiket markalaşmayı sağlamak, reklam yapmak ve akılda kalıcılığı arttırmak amaçları ile yapılır. Markaların ürün üzerindeki kalıcı etkisi ve ürüne güzellik katması yönüyle Dokuma Etiket vazgeçilmez olmuştur.

Kendine güvenen ve markasının prestijine inanan şirketler ürünlerinde kullanılan Dokuma Etiketini özenli bir şekilde seçmektedir. Tekstil ürünlerinin yanı sıra birçok sektörde Dokuma Etiket kullanılmaktadır. Dokuma Etiket imalatının ilk kısmı grafik ile başlar. Müşterilerin tercihlerine göre renk boyut ve kalite seçimleri göz önünde bulundurulur ve dijital çıktılar aracılığı ile sunum yapılır.

Grafiğin beğenilmesi halinde desenler çizilir. Etiketlerin üzerinde firma adı model beden ve yıkama talimatı yazar. Bazılarında yıkama talimatları daha farklı yerlerde de bulunabilir. Dokuma Etiketinin kalitesi, marka tanıtımının yanı sıra kıyafetin içinde hissettirdiği rahatlık ile müşterilerin dikkatini çekmektedir.

Dokuma Etiket, etiketler üzerinden yapılan şirket tanıtımının yanı sıra ürün kalitesini de etkilemektedir. Markasının prestijine önem veren çoğu şirket etiketlerin dokuma kalitesi kadar kesim ve katlama şekillerine de gerekli özeni vermektedir.

Kesim ve katlama işlemlerinin yanı sıra şekilli lazer kesim ve ultrason kesim kenarlı etiketlerin teslimatı tercih edilmektedir. Dokuma makinaları aracılığı ile jakarlı, düz, atkı saten gibi çeşitler üretilebilmektedir.

Dahası, ülkemizde yeni teknolojiler geliştiren etiket firmaları bulunmaktadır. Karton etiket olarak kullanılan şeritler ve etiketler, pamuk ve polyester iplerin ortak olduğu karışım etiketler, bunlara örnek olabilir. Bunu yapan ilk şirket ise Onur Etikettir.

Siz de yeni teknolojileri takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: https://onuretiket.com.tr/dokuma-etiket-dokuma-etiket-fiyatlari-deri-etiket/

Dokuma Etiket Fiyatları

Firma için Dokuma Etiketlerin baskı ücretleri etiketin tasarımlarına bağlı şekilde belirlenir. Dokuma Etiketin boyutu ve sayısı, kullanılmak istenen herhangi özel bir kesim olup olmadığı, ek istenen bir işçiliğin olup olmadığı, rengi gibi etkenler fiyatta belirleyici bir rol oynar.

Kendine ürün anlamında güvenen ve markasının akılda kalıcılığını arttırmak isteyen müşterilerimiz için özellikle hazırladığımız, uygun Dokuma Etiket fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz: https://onuretiket.com.tr/dokuma-etiket-dokuma-etiket-fiyatlari-deri-etiket/

Deri Etiket ve Üretimi

Deri Etiket ve üretimi günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Deri Etiket varak baskı, serigrafi baskı, frekans baskı, yakma gibi teknikler sıklıkla kullanılmaktadır. Tekstil bazında ürününün kalitesi kadar markalaşmaya da önem veren her firmanın yüksek tercihi Deri Etiket olmuştur.

Deri Etiket bulunduran ürün diğerlerinin yanı sıra ürün dekorasyonu bütünleyici olması açısından daha iyi bir görünüm sağlamaktadır. Ürününe kalite anlamında güvenen işletmelerin isteklerine göre şekillenen ve memnuniyeti sağlayan sayılı şirketlerden en iyisi Onur Etikettir.

Deri Etiket ve üretimi hakkında daha fazla detay için sitemizi ziyaret edebilirsiniz https://onuretiket.com.tr/