DİSK Diyarbakır Bölge Temsilcisi Hasan Hayri Eroğlu ve sendika yöneticileri, “adalet” nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesine destek ziyaretinde bulundu. 
 
AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın korumaları ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı "adalet" nöbetine destek ziyaretleri devam ediyor.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Genel İş Sendikası Diyarbakır 1-2 nolu şubeleri, adliye binası önünde bekleyen Şenyaşar ailesini ziyaret etti. DİSK Diyarbakır Bölge Temsilcisi Hasan Hayri Eroğlu ve şube yöneticilerinin de aralarında bulunduğu sendikalılar aile tarafından “Sadece adalet istiyoruz” dövizleri ile karşılandı. 
 
‘ADALET YERİNİ BULMUYOR’
 
Olay günü yaşananları ve dava dosyası hakkında sendikalılara bilgi veren Ferit Şenyaşar, “Suçlular cezalandırılana kadar mücadele edeceğiz” dedi. 
 
DİSK Diyarbakır Bölge Temsilcisi Hasan Hayri Eroğlu ise, “Şenyaşar ailesinin hukuk mücadelesine destek olmak için buradayız. 3 yıl önce Şenyaşar ailesine karşı çok acı bir olay yaşandı. Biz yaşanan cinayetleri Şenyaşar ailesine karşı işlenen cinayetler olarak görmüyoruz. Aslında bölgedeki bütün insanlara yapılan bir vicdansızlık, hukuksuzluk ve adaletsizliktir. 3 yıldır adalet yerini bulmuyor. Buna karşı 71 gündür ailenin adalet mücadelesi devam ediyor. Bir toplumu var eden en temel şey adalet duygusudur. Şenyaşar ailesini yalnız bırakmamak adına bugün buradayız” diye konuştu.