Trabzonspor'un muhalif taraftar grubu Devrimci Trabzonsporlular,  Suruç’ta düzenlenen canlı bomba saldırısında Koray Çapoğlu'nun da yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Grubun resmi Facebook hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Bugün Suruç’ta İnsanlık düşmanı caniler çocuklara oyuncak götüren insanların üzerine bomba attılar ve yine onlarca gencecik yoldaşımızı, canımızı aldılar” denildi.

Kobani direnişinin ilk günlerinde Devrimci Trabzonsporlular’ın kurucusu Vahap Güven’i kaybettiklerine dikkat çeken grup, “Kobane’ye oyuncak götüren grubun içinde; tıpkı Gezi’de, Validebağ’da, Hrant anmasında, nükleer santrale karşı, ‘Yeşil Yol’a karşı vs. her yerde kendisiyle özdeşleşmiş Trabzonspor bayrağıyla yer aldığı gibi yer alan ve görüntülere göre de patlama hemen yanıbaşında meydana gelen hemşerimiz, renktaşımız Trabzon ili Of ilçesi doğumlu Koray Çapoğlu’nu bu vahşi saldırıda şehit verdik” ifadelerini kullandı.

'BİR DEVRİMCİYDİ, BİR TRABZONSPORLUYDU'

Demokrat Haber'e bilgi veren Devrimci Trabzonsporlular, ’Koray sokaklarda alanlarda eylemlerde karşılaştığımız tanıdığımız bir dostumuzdu. Eylemlere katılan her eyleme TS bayrağı ile katılan isyanını TS bayrağı ile ifade eden bir dostumuzdu. Ölümü bizi derinden yaraladı. Bir devrimciydi bir Trabzonsporluydu’ ifadelerini kullandı.