MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de partisine bağlı belediyelere, su fiyatlarında yüzde 7 indirim yapılması için talimat verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin il başkanları toplantısında partisinin belediyelerine "Tüm AK Partili belediyelere bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Su tarifelerinde biz ne ana muhalefetiz, ne şuyuz ne buyuz, biz AK Parti'yiz. En az KDV indirimi kadar bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır." ifadeleriyle çağrıda bulunmuştu.

Erdoğan'ın ardından MHP lideri Devlet Bahçeli de partisine bağlı belediyelere, "Su fiyatlarında yüzde 7 oranında indirim yaparak vatandaşlarımıza destek olun" talimatı verdi.

229 BELEDİYE BAŞKANINA TALİMAT GÖNDERİLDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, MHP’li Belediye Başkanlıklarına yönelik “su fiyatlarında indirim yapılması” hususundaki talimatını duyuran MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz partinin 229 belediye başkanına şu mesajı iletti:

"Sayın Belediye Başkanı;

Vatandaşımızın üzerindeki yüklerin hafifletilmesi ve aile bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla, su fiyatlarında % 7 oranında indirim yapılarak insanımıza destek olunması hususunda gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim."