MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde seçmenlere hitap etti.

AK Parti ile omuz omuza yürüdüklerini ve ihtilafları olmadığını savunan Bahçeli, “Bir yanda zillet, diğer yanda millet. Bir yanda hezimet, diğer yanda Cumhuriyet. Tarafımız belli, geldiğimiz yer belli. Kaynağımız belli, kaderimiz belli. Niyetimiz temiz, hedeflerimiz büyük. Çünkü biz Türk milletiyiz. Çünkü biz cumhurun ruh köküyüz. Çünkü biz hakkın, hakikatin, halkın yanındayız. Doğru görür, doğru söyler, dosdoğru yaşarız” dedi.

Bahçeli, "Zillet ittifakı çamurdur, çürümedir, çukurdur, çözülmedir, çarpıklıktır. Buna karşılık Cumhur İttifakı helaldir, hakikattir, dürüsttür, millidir, samimidir, adam gibi adam olanların kutlu bir beraberliğidir" ifadelerini kullandı.

‘SP, ÖDP ZİLLETİN YEDEKLERİDİR’

“Zilletin yalancı ve yanlışta olduğunu, Türkiye düşmanlarının yancılığına zillet ittifakının heves ettiğini” savunan Bahçeli, şöyle konuştu:

“CHP zillettedir. Zillet İP’e dolanmıştır. HDP zaten zilletin ta kendisidir. SP, ÖDP, zilletin yedekleridir. PKK, FETÖ, Türk’e kefen biçen hainler zilletin ana damarıdır. Bu nedenle zillet ittifakına Türkiye’yi bırakamayız. Zillet ittifakına belediyeleri teslim edemeyiz. Dağdan temizlediğimiz terörist ve bölücülerin belediyelere doluşmasına göz yumamayız.”

Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman’ın, Erasmus programı kapsamında gittiği Polonya’da öldürülmesine değinen Devlet Bahçeli, “Acımız çok büyüktür. Evladımıza Allah rahmet etsin, ailesinin başı sağ olsun. CHP’nin, İP’in ittifak içinde olduğu HDP, PKK cinayetlerine şerefsizce, vahşice devam ediyor. Bu alçaklar mı demokrasiyi savunuyor?” ifadelerini kullandı.

‘KARŞIMIZDAKİ YALANCIYI İYİ TANIYIN’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “vahim bir yalan koalisyonu” kurduğunu ifade eden Bahçeli, “Diyor ki ‘Dünyanın hiçbir ülkesi kendi silah fabrikasını bir başka ülkenin ordusuna vermez. Silah fabrikasının satışına onay veren milliyetçi olmaz’. Şu yalana bakın, karşımızdaki yalancıyı iyi tanıyın. Sakarya’daki Tank-Palet Fabrikası’nın satıldığını söylüyor, yalan. Ortada satış falan yokken ‘var’ diyor, yalan. Bir başka ülkenin ordusuna verildiğini söylüyor, yalan” dedi.

Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Yabancı güçlerden silah alsak daha mı iyiydi? Savunma sanayisinde yerlilik ve millilik oranının yüzde 68’e çıkması mı seni üzüyor? Bu mu uykularını kaçırıyor? Ülke kaynaklarının verimli kullanılması seni huzursuz mu ediyor?” diye konuştu.