Kişide oluşan cilt hasarlarının tedavi edilmesinde uygulanan bir tedavi yöntemidir. Cilt gençleştirme yöntemleri arasında yer alan bu uygulama sayesinde, daha canlı ve parlak bir görünüme sahip olabileceksiniz. Mikro iğneler yardımıyla üst tabakaya ve hemen altında bulunan tabakaya uygulanmış olan iğneleme yöntemidir. Dermapen ile artık cilt sorunlarını ortadan kaldırabileceksiniz.

Dermapen Fiyatları

Dermapen fiyatları hakkında kesin bir bilgi verme durumu mevcut değildir. Çünkü bu uygulama, kişiden kişiye farklılık gösteren bir tedavi yöntemidir. Uzman kişinin yapacağı incelemeler sonrasında fiyatlandırma hakkında bilgi verecektir.

Güzellik Uygulamaları

Herkesin rahatlıkla başvuracağı bu güzel uygulamalarına, saç ekimi fiyatları hakkında bilgi edinerek başlayabilirsiniz.

Saç Ekimi Nedir?

Saç dökülmesi, saç seyrelmesi ve kellik gibi sorunların açığa çıkmasıyla birlikte, saç ekimi çözüm yolu olarak devreye giriyor. Ülkemizde ve dünyada herkesin sıklıkla karşılaşmış olduğu problemler arasında yer alıyor.

Çareyi de saç ekimi yaptırmakta buluyor. Bu durum hem kadınlarda hem de erkeklerde çok fazla görüldüğü için, uygulama çok fazla talep görüyor. Saç dökülmesinin önüne erkenden geçilmezse ve nedeni araştırılmazsa çok büyük saç kayıplarına neden olur. Meydana gelen saç kayıplarının önüne geçebilmek için saç ekimi uygulama tercih edilir.

Saç ekimi sayesinde artık herkes istediği görünüme sahip olabilecek. Dökülen saçların ve kelliğin yerini tekrardan saçlar alacaktır. Kişinin yaptıracağı saç ekimi hakkında bir fiyat belirleme durumu yoktur. Çünkü saç ekimi kişinin dökülen saçlarına bağlıdır. Saç ekimi fiyatları hakkında bilgi almak için uzman kişiyle iletişime geçmeniz gerekir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimine başlamadan önce saç kökleri toplanmış olur. Saç kökleri silindirik iğneler yardımıyla tek tek toplanır. Bu aşamada saç büyüklüğüne göre iğneler kullanılmış olur. Kullanılan bu iğneler tek kullanımlıktır ve kişiye özeldir.

Saç kökleri toplanırken, köklere zarar vermemek için kullanılmış olan özel iğnelerde vardır. Yeteri kadar saç kökü toplandıktan sonra kanallar açılmaya başlanır. Saç köklerini açmak için safir uçlu bıçaklar kullanılır. Açılmış olan kanallardan sonra saç ekimine başlanır. Saçlar yaklaşık olarak 40-45 derece açılarla yerleştirilmeye başlanır.

Burada kişinin deneyim çok önemlidir. Saç ekimi yapılacak alana göre fiyat belirlenmesi yapılır. Bu yüzden fiyatlandırma hakkında kesin bir bilgi vermek doğru olmaz. Yapılacak olan ekime uygun şekilde fiyat belirlenir. Sizlerde saç ekimi fiyatları hakkında bilgi almak için uzman kişi ile iletişime geçebilirsiniz.

Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Saç ekimi yaşlılar ve bebekler dışında herkese rahatlıkla uygulanabilen bir tedavi yöntemidir. Bu sebepten dolayı herkes bu uygulamadan yararlanabilir. Gerekli şartlar ve koşullar sağlandıktan sonra herhangi bir engel durumu yoktur.

Cilt Gençleştirme Yöntemleri Nelerdir?

Çevresel ve genetik faktörlere bağlı olarak bazı problemler açığa çıkar. Bunlardan en önemlisi cilt sorunlarıdır. Açığa çıkan bu durumların önüne geçebilmek için; cilt gençleştirme yöntemlerine başvurulur. Bununla alakalı birden fazla uygulama vardır.

Botoks, dermapen, ameliyatsız likit yüz germe, mezoterapi, PRP, ip ile yüz germe, gençlik aşısı ve kimyasal peelingler gibi uygulamalar vardır. Bu uygulamalar sayesinde cilt eskisine göre daha iyi bir görünüm elde eder.

PRP ile Cilt Yenileme Nasıl Yapılır?

Cilt gençleştirme uygulamalarından biri PRP’dir. Bu uygulama sayesinde vücuda herhangi bir ilaç ve yabancı madde girme durumu olmaz. Sadece kişinin kendi kanı ile yapılan bir tedavi yöntemidir. PRP ile yapılmış olan bu uygulama daha çok yüz, dekolte, el ve boyun bölgesine yapılır.

Tedavi edilecek olan bölgeye lazer, iğneli radyofrekans ve mikro iğneleme uygulamasından sonra PRP yapılır. Böylelikle deri daha çabuk iyileşmiş olur.