Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan için kullandığı "parkasız Deniz Gezmiş" ifadesi sonrası gündeme gelen tartışmalara yanıt vermeme kararı aldıklarını söyleyen Deniz Gezmiş'in abisi Bora Gezmiş, "Cevap vermeye bile değmez" dedi.

Bora Gezmiş, "Onların söylemleriyle ne Deniz yücelir, ne de Deniz'in değeri kaybolur. Deniz’i değerlendirecek olan halkımızdır. Buyursunlar 6 Mayıs’ta gelsinler mezarlığa, görsünler" diye konuştu.

T24'ten Hülya Karabağlı'nın haberine göre Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, aile olarak bir karar aldıklarına dikkat çekerek, "Cevap vermeye bile değmez, öyle bir karar aldık kardeşimle. Hangisine cevap verelim, söyler misiniz lütfen” diye konuştu.

Gezmiş, “Deniz’i değerlendirecek olan halkımızdır, Türk milletidir. O da değerlendirmeyi gayet de güzel yapmıştır. Buyursunlar 6 Mayıs’ta gelsinler mezarlığa görsünler. Onların söylemeleriyle ne Deniz yücelir ne de Deniz'in değeri kaybolur. Biz onları hiç muhatap bile almıyoruz" dedi.