Türkiye İşçi Partisi (TİP), İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde yarın düzenleyeceği halk buluşmasıyla kongre kararlarını ve yeni dönem için yol haritasını açıklayacak. 

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın etkinlik için gönderdiği mesajı Twitter hesabından paylaştı. 

Halk buluşmasına katılabilmeyi çok istediğini dile getiren Demirtaş, mesajında "Değerli arkadaşım, 13 Şubat 2022'de Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiniz dayanışma etkinliğine katılabilmeyi çok isterdim. Ancak binlerce emekçinin o gün orada olacağını biliyorum ve dayanışma dileklerim ile tüm dostlara, TİP'li yoldaşlara içten selam, sevgilerimi, başarı dileklerimi iletiyorum. Özgür yarınlarda görüşebilmek dileğiyle dostlukla..." ifadelerine yer verdi. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Demirtaş'ın mesajının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Erkan Baş ise "Sevgili Selahattin Demirtaş’ın Edirne’den Haliç’e ilettiği sıcak selamı ve başarı dilekleri hepimizi çok mutlu etti. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Bu karanlık döneme birlikte son verecek, özgür yarınlara birlikte yürüyeceğiz. En yakın zamanda buluşmak üzere!" dedi.