Demet Akalın ve Zeynep Dizdar, GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek’in tüm çalışanlarına Hilton İstanbul Bakırköy'de verdiği yılbaşı davetinde sahne aldı.

Sanatçıların sahne kıyafetleri konusu açıldığında Akalın, “Artık kılık kıyafet konusu gündemini benim için yitirdi. Tabii ki derli toplu giyinirsek güzel olur” dedi.

Demet Akalın ve Zeynep Dizdar’ın sahne aldığı gecenin ev sahipliğini yapan Akyürek, konuklarıyla tek tek ilgilendi. 

“ENFLASYONUN DÜŞTÜĞÜ İYİ SENELER OLSUN”

Sahne öncesi basının karşısına çıkan Demet Akalın, “Gökhan Akyürek'in bende kıymeti çok var. Çünkü sağ olsun geçtiğimiz yangınlarda erzak ve yangın tüpleri taşıdı. Allah razı olsun. Bir daha kötü günleri yaşatmasın bize Tanrım. Hepimizin için barışla, sağlıkla enflasyonun düştüğü iyi seneler olsun” dileklerinde bulunarak konuşmasına başladı.

“HİRA’NIN TİKTOK’TAN GÖNDERDİĞİ BÜTÜN PARALARI GERİ ALDIK”

Kızı Hira ile birlikte Amsterdam konserinden çok mutlu döndüklerini ifade eden Akalın, kızının sosyal medyada Kuzey Koreli kızların etkisinde kaldığını ifade etti.

Ünlü sanatçı, TikTok canlı yayınında bilmeden sosyal medya fenomen Özgür Balakar’a para gönderen kızı Hira’nın gönderdiği bütün paraları geri aldığını açıkladı.

İbrahim Erkal’ın tribüte albümünde şarkısını başkası okuduğu için yer alamayacağını belirten Akalın, “Çok üzüntülüyüm. Trabzonspor hengâmesinde benim şarkıyı başkası okumuş. Projeyi ilk önce duyan benim. Onların işi güzel gitsin. Hakkı Yalçın’ın ve Tüdanya’nın bir projesinde olacağım.  Çok güzel bir şarkı seçtim. Ayrıca kendi albümüme hazırlanıyorum “diyerek yeni projelerini anlattı.

SAHNEDE DERLİ TOPLU GİYİNİRSEK GÜZEL OLUR

Sanatçıların sahne kıyafetleri konusu açıldığında Akalın, “Artık kılık kıyafet konusu gündemini benim için yitirdi. Tabii ki derli toplu giyinirsek güzel olur” dedi.

Müziğin her tarzını sahnesine taşıyan Demet Akalın, sahne kıyafeti ve performansı ile tam not aldı.