Alüminyum havlupan, ısınma söz konusu olduğunda en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Dekoratif olmasından dolayı bulunduğu yerde şık bir görüntü oluşturabilir. Dekoratif havlupan, banyopan şeklinde de isimlendirilmektedir. Klasik radyatörlerin yerine tercih edilen bu ürünlerin şık görüntüsü ve fonksiyonel olması kullanım avantajı sağlamaktadır.

Ortamın ısıtılması için kullanılan bu havlupanlar aynı zamanda giysilerin kurutulması açısından da kullanışlıdır. Aşağıda ürünün kullanıldığında sağlamış olduğu avantajlar belirtilmiştir. 

Dekoratif Havlupan Kullanmanın Avantajları

·       İnce olmalarından dolayı yerde ya da duvarda çok fazla yer kaplamazlar.

·       Temizlikleri ve bakımı kolaydır,

·       Özgün tasarıma sahiptir.

·       Alüminyum malzemeden yapılmış olduğundan ısıtma daha verimli olur.

·       Geniş renk seçenekleri vardır.

·       Daha enerjiktir, bu da ekonomik olmasını sağlar.

·       Tasarım havlupan küçük olmasının yanı sıra hızlı ısınma ve kolay montaj özelliğine sahiptir.

·       Paslanmaz, neme ve sıcaklığa karşı dayanıklıdır.

Dekoratif Havlupan Modelleri

Dekoratif havlupan modelleri ihtiyaca göre üretilmiştir. Küçük alanlar için olduğu gibi büyük alanlar içinde üretilmektedir. Yapıları gereği özellikle banyo ve mutfak gibi yerlerde kullanılması faydalıdır. Üzerinde giysilerin kurutulabiliyor olmasından dolayı ıslak zeminlerde kullanmak daha faydalı olacaktır.

Dizayn havlupanların görünümleri estetik olduğundan dolayı bulundukları her yerde hem ısıyı sağlar hem de şık görünür. 

Isınma kışın çok büyük bir ihtiyaç, dolayısıyla ısınırken günlük aktivitelerinizi de yerine getirebilecek çözümlerin tercih ediliyor olması önemlidir. Havlupanlar ısınma ihtiyacını karşılayabilmek için güzel bir çözüm olurken alüminyum havlupan modellerinin hızlı ısınma ve geç soğuma özellikleri hem enerjinin doğru kullanılmasını hem de doğalgaz faturalarının daha az gelmesini sağlayacaktır.

Dekoratif olarak da kullanılan bu havlupanların farklı tasarımlarının yanı sıra farklı renk seçenekleri de vardır. Dolayısıyla mekana uyum sağlarken zorluk çekilmesi söz konusu değildir. Havlupanlarda alışık olunmadık renklerin başında siyah gelir. Siyah havlupan doğru yerde kullanılması halinde ortaya çok güzel sonuçlar çıkacaktır. Dekoratif havlupanların son dönemlerde ev ve işyerlerinde farklılık yaratmak içinde kullanıldığını belirtebiliriz.

Radyal Isıtma olarak Alüminyum radyatör ve alüminyum havlupan seçeneklerini müşterilerimizle buluşturmaktayız. Dekoratif radyatör ve havlupan seçeneklerini incelemek ve sipariş vermek için  https://www.radyal.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.