CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın Kozan İlçesi'nde halka seslendi. İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:

BAKANLARIMA SAAT HEDİYE EDİLMEYECEK

Bizim iktidarımızda kutulardan dolarlar çıkmayacak. Benim bakanlarıma saat hediye edilemeyecek. Benim oğlum milyonlar kazanmayacak

Kozan’ı il yapacağım. CHP’ye bu ülkede ihtiyaç var. 12 yıldır ülkeyi yönetiyorlar. Mazot için söz veriyorum, 1,5 lira yapacağım eğer iktidar olursak. Bize dediler ki nereden bulacaksın bu kaynağı... 247 milyar lira götürülen para… Bu parayı alıp millete geri vereceğim. Kendilerine gelince para var. Evlatlarına, gelince para var. Yedi sülalelerine gelince para var. Güya yırtık adamlarıyla siyasete girmişlerdi zengin oldular…

SKYPE İLE OĞLUMLA KONUŞUYORUM... MONTAJLA BAKALIM

Bunlar onların sesinden çıktı. Diyor ki bunlar montaj. 'Kılıçdaroğlu’nun da sesini montajlarım' diyor, hadi bakalım... Adam gibi adamsan, namuslu adamsan, dürüst adamsan. Benim oğlum Güney Kore’de doktora yapıyor. SKYPE üzerinden oğlumla arada konuşuyoruz. Montajla bakalım ne çıkacak. Oğlum bana “Babacığım şu kadar kaldı” diyecek mi?. Kendi hırsızlığını kapatmaya çalışıyor.

DÜNYAYA REZİL OLDUK

Şaibeli bir adam oturamaz Başbakan koltuğunda. Bütün dünya söylüyor bunu, sadece Kozan söylemiyor. Dünyaya rezil olduk olacak şey değil. Rezil olduk. Eğer bu konuşmalar yalandır diyorsan TİB kayıtlarını yayınla dedim. Türkiye bütün telefon konuşmaları o merkezden izlenir. Yayınla dedim, yayınlamadı. Hırsızdan başbakan olmaz.

AK PARTİ MİTİNGİNDE CÜZDAN ÇALINIYOR...

Kozan’a da bu yakışır zaten. Atatürk’ün gençliğisiniz. O gençler bir diktatöre diz çöktürdüler, hepsinin alnından öpüyorum. TBMM’de bekleyen fezlekede var
Muammer Güler, Zafer Çağlayan 58 kere rüşvet almış. AKP’ye oy veren yurttaşlarıma seslenmek istiyorum. Vallahi bu güzel sloganları Kozan’da duymak bana gurur veriyor (Sloganlar: Ak pak dediler, paraları yediler, hırsız başbakan) Kozan 30 Mart’ta tarih yazacak, Türkiye’ye örnek olacak. Birleşe birleşe kazanacağız.

Bugün gazetelerde var okumuşsunuzdur. Erdoğan’ın mitingine gidiyor bir vatandaş, cüzdanı çalınıyor. Adam hırsız var diyecek ama korkudan söyleyemiyor, söylese dövecekler

ÖĞRETMENLER ATANACAK

Şimdi sizin başınıza bela örmeye çalışıyorlar. Kentsel dönüşüm deyip sizi başka yere sürmeye çalışıyorlar. O kentsel dönüşümü Ankara’da nasıl yaptıysak Kozan’da da öyle yapacağız. Kimseyi mahallesinin dışına sürmeyeceğiz. Bugün Dünya Kadınlar Günü... Çok sayıda bacımız var. Geçmişte bir siyaset yapıyorlardı başörtüsü üzerinden... Bütün Kozanlılar duysun. İster başı açık, ister başı kapalı her kadının başımın üzerinde yeri vardır. Türkiye’yi değiştirecek kadınlardır.

Bunlar köşeyi döndüler... Bu ülkede bir ahdım var. İşsizlik denen belayı bitireceğim. Öğretmenler atanacak ve öğrencilerle kucaklaşacaklar. Bir baba geldi inanın çocuk gibi ağladı. 10 yıldır atama bekliyor dedi. Söz verdim, bütün öğretmenler öğrencileriyle buluşacaklar. (gazeteport)