Gazeteci Cüneyt Özdemir, gazeteci Kübra Par’ın sunduğu “Açık ve Net” programına konuk olan HaberTürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk’e tepki gösterdi.

Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine “Gazeteci değilsin. Yorumcu bile değilsin. Fikrin sözün yok. Hoşt. Bu kadarsın” diyen Özdemir hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açtı.

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğünden ayrıldıktan sonra Yeni Şafak'ta yazan, şimdi ise yorumlarını HaberTürk'te sürdüren Kemal Öztürk, dün (23 Ağustos 2022) yayımlanan Açık ve Net programında Cüneyt Özdemir'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileri için, "Cüneyt Özdemir'in konuşmasının bir analiz olduğunu düşünmüyorum. İçinde bolca küfürlerin olduğu ve alaycı bir dille insanlara aptal, salak laflarının geçtiği bir konuşma. O nedenle onu bu kadar önemli kıldığını düşünmüyorum. İkincisi yeni bir şey söylediğini de düşünmüyorum. Dolayısıyla onun üzerinden konuşmayı istemem" ifadelerini kullandı.

Özdemir, programdaki Öztürk'ün söz konusu açıklamalarına, “Bakın daha bu bir başlangıç. Habertürk'te Kübra Par olayı yakalamış, benim itirazlarımı dile getiriyor. Kemal Öztürk gibi uyduruk adamlar şaşırmış durumda söyleyecek sözleri yok (sahi kim bu adam hahaha). Şaban Sevinç olayı görüyor...Helal olsun... İzliyorum” diyerek tepki gösterdi.

Özdemir sonrasında şunları kaydetti:

“Bak Kemal Öztürk tamamen eski iktidar kontenjanından şu anda Habertürk ekranındasın. Gazeteci değilsin. Yorumcu bile değilsin. Fikrin sözün yok. Bir dönem iktidarın aparıtıydın. Artık o bile değilsin. Bizim gazeteci mahallemizde değerin sıfır. Hiç olmadı. Hoşt. Bu kadarsın... Hadsize had bildirmek öksüz kaftan giydirmek gibidir.”

KEMAL ÖZTÜRK: 3 KURUŞLUK TAZMİNAT DAVASI AÇTIM, EDERİ BU!

HaberTürk yazarı Kemal Öztürk ise Twitter hesabından Özdemir’e şöyle yanıt verdi:

“Dün geceden beri, edep ve adap yoksunu Cüneyt Özdemir’e hakkımda yazdıkları için tepki gösteren, onur verici cümlelerle bana destek olan, mesaj gönderen yüzlerce insan oldu. Çok teşekkür ederim, saygılarımı sunarım. O edepsiz hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açtım. Ederi bu!”

Editör notu: Sosyal medya paylaşımlarındaki yazım hatalarına dokunulmamıştır.

Kaynak: T24