Star TV ekranlarının iddialı dizisi Çöp Adam son bölüm konuşulmaya devam ediyor.

Hikayesi ile sık sık eleştirilen odak noktasında olan Çöp Adam yeni bölüm heyecanla beklenirken ortaya çıkan bir detay şok etkisi yarattı.

Usta oyuncu Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Elçin Afacan ve Salih Kalyon gibi isimlerin rol aldığı yer aldığı Çöp Adam son bölüm yine hafızalara kazındı.

Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çöp Adam dizisinde sular durulmuyor. Çöp Adam 12. bölüm sonrası Çöp Adam yeni bölüm için heyecan zirveye tırmandı.

Star TV'de boy gösteren Çöp Adam Tamer, Peri ve Berrin arasındaki olaylar iyice sarpa sardı. Hikayesi ile sıklıkla seyirciler tarafından eleştirilen dizi milyonları ekran başına kilitliyor.

Tamer'in doğum gününde Berrin'in Peri'yi odaya kilitlemesi tüm dengeleri değiştirmiş, hatta Peri ve Tamer aşkını da bitirmişti.

Çöp Adam 13. bölüm için heyecanlı bekleyiş sürerken, yaşanan ayrılık herkesi şaşırttı.

Peki ama Çöp Adam dizisinde herkesi şaşırtan ayrılık olayının perde arkası ne? Çöp adam son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizideki Tamer ve Peri'nin arasındaki seyirciyi ayağa kaldıran ilişki tam bitmek üzereyken olanlar oldu!

Çöp Adam 13. bölüm fragmanında Tamer'in hastalık olarak tanımladığı Peri'den ayrılması milyonları heyecanlandırdı.

Psikolog desteği ile yaptığının hata olduğunu fark eden ve eşi Berrin ile eski günlerine dönmeye çalışan Tamer'in öğrendiği detay her şeyi alt üst edecek!

Yeni bölüm tanıtımında Tamer'in, "Normale döndüm ben. Hastalığımın adı Peri'ydi ve gitti!" dediği sırada izlediği görüntüler rüzgarı tersine döndürecek.

Çöp Adam yeni bölümde Tamer'in Meryem ve Berrin'e söylediği "Sizi evimde istemiyorum" sözleri ekranlara damga vuracak!

Berrin'in Peri'yi odaya kilitleme hamlesi kendisine dönen Tamer'e geri vites yaptırdı. Çöp Adam 13. bölümde Berrin ve Tamer arasında uzun zamandır beklenen ayrılık gerçekleşecek.