Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, yaklaşık iki aydır İstanbul’da gördüğü tedavi sonrası geldiği ilçede, yaklaşık 500 kişi tarafından AK-47 gibi ağır silahlarla havaya ateş ederek karşılandı.

KONVOY OLUŞTURULDU

Atilla için oluşturulan konvoya polis, sinyal kesici cemırla eşlik ederken, kentte kurbanlar kesildi, halaylar çekildi. Yüzlerce araçla Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın evine kadar yapılan konvoy sırasında havaya sık sık uzun süreli ateş açılması, sosyal medya da büyük tepki topladı.

KARDEŞİ SEÇİM SÜRECİNDE İŞÇİLERİ TEHDİT ETMİŞTİ

Atilla’nın kardeşi olan AKP’li belediye başkanı Menderes Atilla, 24 Haziran seçimlerinde, kadrolu işçilerini “Eğer oy vermezlerse onları kadrodan çıkarıp, eskisi gibi işsiz yapmak benim namus borcumdur” yönünde tehditler savurmuştu.

 ‘ÖCALAN’A SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU’

Eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, Çiller ve Ağar ile olan ilişkileriyle dikkat çeken bir isim. Bir dönem JİTEM yapılanması içinde yer aldığı yönündeki iddialarla adı anılan Atilla’nın 6 Mayıs 1996'da Şam'da PKK Lideri Abdullah Öcalan'a yönelik yapılan bombalı saldırıda da yer aldığı ileri sürülmüştü.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı