Basketbol Federasyonu, Cenk Akyol ile Naz Aydemir’in evlendiği güne hazırlık maçı koymak istedi. Oyuncuların vetosuyla karşılaşma iptal edildi.

21 Ağustos'ta Türk sporunun Galatasaray’ın basketbolcusu Cenk Akyol ile Vakıfbank’ın voleybolcusu Naz Aydemir evlenmişti. Four Seasons’taki düğün öncesi ortaya çıkan detay çok konuşulacak cinsten.

Gezi Parkı direnişi sırasında NTV kanalının mikrofonuna konuşmayarak tepkisini dile getiren hatta basketbol milli takımına bu yüzden seçilmediği ortaya çıkan Cenk Akyol’un arkadaşları Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul’da sürdürüyordu.

Basketbol Federasyonu, 21 Ağustos akşamına özel bir maç koymak istedi ancak oyuncular, düğüne gideceklerini ve maç yapmak istemediklerini iletiler. Böylece federasyonun isteği oyunculardan dönmüş oldu.

Defalarca milli takım forması giyen hatta 2010’da gümüş madalya bile kazanan Cenk Akyol ile Naz Aydemir’in düğününe TBF Başkanı Turgay Demirel, Genel Sekreter Ali Özsoy, teknik direktör Tanjevic ve antrenör Nihat İziç davete rağmen katılmadı.