Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İyi Parti'ye yönelik, "Temenni ederiz ki gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" çağrısına tepki gösterdi. Enginyurt, "Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İyi Parti'ye yönelik ‘Altılı masayı terk et’ şeklindeki çağrısına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı:

"ERDOĞAN'DAN İYİ PARTİ'YE ÇAĞRI; ALTILI MASAYI TERK ET.. BAŞKA İSTEĞİN VAR MI ABİ?

Masayı senin oraya taşıyalım istersen. Fakat demezler mi? İllet, FETÖ’cü, PKK’lılar dediklerinle nasıl oturacaksın? Pardon senin için fark etmez, sen herkesle bir olursun. Tek çare Millet İttifakı.”

"MİLLET MASASINA BULAŞMA; BURADAN SANA EKMEK ÇIKMAZ, BAŞKA KAPIYA"

Twitter hesabından paylaşımlarına devam eden Enginyurt, şunları söyledi: 

Sayın Meral Akşener, Erdoğan'ın masa davetine; 'Milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık.Bundan sonra da olmayız' diyerek yakışan bir cevap vermiş. Erdoğan'a tavsiyemiz; Millet masasına bulaşma, buradan sana ekmek çıkmaz. Başka kapıya.

Biraz Doğu Perinçek, Az Hüda Par; yetmedi HDP, baktın olmuyor İyi PARTİ. Ne yaparsan yap. Tarzan zorda. 

Erdoğan diyor ki; 'İstiklal caddesinde patlayan bombanın TBMM'de temsilcisi HDP. HDP ile beraber hareket edenler de Millet İttifakıdır'. Arkasından da Millet masasından İyi Parti'ye 'bize katıl' çağrısı yapıyor. Geçen hafta da HDP ziyareti yapmışlardı. Ne içiyorsunuz ya?