Programda yapılan siyaset futbol ve vergi indirimi tartışmasında Küçük'ün, “Bütün takımlara yapılıyor. İndiriyorsa siyasetin dediğini yaparsın. Siyaset istemese Beşiktaş mı kalır ortada. Siyaset isterse Beşiktaş’ı bir günde bitirir; bir telefon işi bitirir, Beşiktaş kalmaz ortada” dile getirdiği sözler dikkat çekti.

Cem Küçük'ün sözleri Beşiktaşlılar'ın tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada binlerce taraftar Küçük'e tepki gösterdi. Taraftarlar Küçük'ü "haddini bilmeye" ve "özür dilemeye" davet etti.

Tepki veren isimlerden biri de son kongrede Ahmet Nur Çebi'nin karşısında başkanlık için yarışan Fuat Çimen'di. Çimen yaptığı paylaşımda, "Bu densiz, ahlaksıza cevabımız tabi ki var. Ama öncelikle dün BJK Genel Kurulunda gidişattan memnuniyet onayı alarak yeniden başkan olan Sn. Ahmet Nur Çebi Bey'in cevabını duymak isterim!" dedi.

Verilen tepkiler sonra Küçük, sosyal medyada TT listesine çıktı.

KÜÇÜK'TEN YANIT: BU KADAR KÖTÜ NİYET OLUR MU YA?

Cem Küçük, oluşan tepkiler sonrası yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını ileri sürdü. Küçük, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "Vergi borçlarına kolaylık ve devlet desteği olmazsa Beşiktaş dahil üç büyükler ve hiçbir kulüp ayakta kalamaz sözlerimiz nereye gelmiş. Programı izleyin, ne demek istediğimizi anlarsınız. Bu kadar kötü niyet olur mu ya?"

BEŞİKTAŞ: CAMİAMIZ LAF EBELERİNİN SOYTARILIKLARIYLA REYTİNG TAKLALARI ATACAĞI BİR YER DEĞİL

Cem Küçük'ün sözlerine Beşiktaş Kulübü'nden de yanıt geldi.

"Cem Küçük'ü şiddetle kınıyor, camiamızın bu ve benzeri akıl yoksunu, provokatif yorumları muhattap kabul etmeyeceğini biliyoruz" denilen açıklama şöyle oldu:

"29 Mayıs 2022 Pazar günü TGRT'de yayınlanan Stüdyoda Futbol Programında şuursuzca haddini aşarak 'Siyaset isterse Beşiktaş'ı bitirir' ifadelerini kullanarak yorum yapan gazeteci, yazar müsveddesi Cem Küçük'ü şiddetle kınıyor, camiamızın bu ve benzeri akıl yoksunu, provokatif yorumları muhattap kabul etmeyeceğini biliyoruz. Siyaset ve spor ile ilgili bilgisi olmadan her iki alanda da fikri olan bu cahillerin ekonomik çıkar uğruna ceplerini doldurmak için hadlerini aştıkları açıktır.

Akıl ve izandan yoksun, birilerinin adını kullanarak gazetecilik yaptığını sanan provokatörler bilmelidir ki önümüzdeki yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl dönümü ile birlikte Beşiktaş'ın 120. kuruluş yıl dönümlerini hep birlikte kutlayacağız.

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği önleyici yasanın toplum huzurunu bozmaya yönelik çalışan sözde tv yorumcusu için de uygulanması konusunda savcıları göreve davet ediyoruz. Zira Beşiktaş camiası bu ve benzeri laf ebelerinin soytarılıklarıyla reyting taklaları atacağı bir yer değildir. Bilinmelidir ki bunun şamarı ağır olur.

Devletimizin ilgili kurumlarıyla her mükellefine gösterdiği duyarlılığın ve desteğin bir örneği olarak hiçbir ayrıcalık olmadan tarafımıza uyguladığı vergi indirimini alışık oldukları üsluplarıyla el koyma hadsizliğine vardıracak kadar akıl tutulması yaşayan bu kişi için 'askıda akıl' kampanyası başlatılmasıyla, bu sayede belki de doğru düşünebileceği bir aklın kendisine bulanması sağlanacak, böylece önce düşünmeyi sonra doğru düşünmeyi öğrenebilecektir.

Türk spor kamuoyuna bu vesile ile tekrar hatırlatmak isteriz ki; BEŞİKTAŞ BİTMEZ!

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla."