Cem Küçük, Rezza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasına ilişkin, “Önümüzdeki haftalarda ve aylarda hayal bile edemeyecekleri acılar yaşayacaklar ve Türk devletinin gücünü görecekler' sözleriyle tehdit etti.

17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarında tutuklanan ve ardından serbest bırakılan Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasının yankıları sürüyor.

Operasyonunun Türkiye'ye nasıl yansıyacağı üzerinden tartışmalar yürütülürken, AKP'nin yayın organı Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük, daha önce yaptığı gibi birçok kesimi tehdit etti.

Küçük, "ABD'ye secde edenler tarifsiz acılar yaşayacak" başlıklı yazısında, hakaretlerde de bulunarak şu bilgileri paylaştı:

"Reza Zarrab'ın tutuklanması bazı geri zekalılarda ülkemizin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın da ABD tarafından tutuklanacağı temennisini oluşturdu. Bunlar gerçekten gerzek. Öte yandan kimileri de hain.

Erdoğan'a hayatını borçlu olan kimileri sırf şahsi menfaatleri uğruna Erdoğan'ın hapse girmesini ima eden iğrenç yazılar yazıyor. Akif Beki bu hainlerin başında geliyor. Açık söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan'ın devrilip hapse atılması için ABD önünde secde edip yalvaranlar önümüzdeki haftalarda ve aylarda hayal bile edemeyecekleri acıları yaşayacaklar ve Türk devletinin gücünü görecekler.

AYDIN DOĞAN TUTUKLANMALI

Bu arada nasıl ki ABD Zarrab'ı tutuklu yargılıyorsa Türkiye'nin de hukuka uygun şekilde Aydın Doğan'ı tutuklu yargılama hakkı vardır, çünkü çete lideri olarak katalog suç kapsamında 24.5 yılla yargılanıyor Doğan. Reza Zarrab operasyonunda ben her şeyi 27 Temmuz 2015'te yazmıştım.

Şimdi yazdıklarım hayata geçiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu pis operasyonun yerli işbirlikçilerini yok edecek gücü vardır. Bunu herkes görecek."