Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan firari emekli albay Levent Göktaş adına açılan bir Twitter hesabından yapılan paylaşımlar tartışma yarattı.

Sedat Peker'le karşılıklı ifşa tehditlerine varan atışmalara da neden olan hesap için açıklama yapan avukat Celal Ülgen, "Sedat Peker bana inansın o hesap Levent Göktaş'a ait değildir" dedi.

Bir dönem firari Levent Göktaş’ın Ergenekon sürecinde avukatlığını üstlenen avukat Celal Ülgen, konuk olduğu Burcu Uğur'un Youtube kanalında, Göktaş ile Peker arasında Twitter üzerinden yaşanan tartışmalara değinerek, "Sedat Peker şu anda gerçekten Levent Göktaş'ın bunu yaptığını düşünüyor. Ama bu Levent Göktaş değil, ilgisi yok. Göktaş, Sedat Peker'e karşı alenen kalkıp da "Beni Sedat Peker ile karıştırmayın!" demez. Bunu Celal Ülgen söylüyor. İnansın" ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER: HESABI BEN KAPATTIM, AVUKATLARIN YAPTIĞI AÇIKLAMALARI BEN YAPTIRDIM

Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabının, ailesinin 'sahte hesap' açıklamasının ardından kapatılmasına ilişkin paylaşımlar yapan Sedat Peker, Levent Göktaş'a yakın isimlerin kendisine aradığını söyledi.

Kendisine yakınlığıyla bilinen Emre Olur'un Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla iddialar hakkında konuşan Peker şöyle dedi:

"Zekaya saygı duyuyoruz deyin. Bunları demiyorsunuz, Sedat Peker sahte hesaba atladı diyorsunuz. Dün gece Levent Göktaş tarafı beni aradı. Onlara dedim ki: “Yarın bu işi düzeltmezseniz tüm dünya bu konuları değil farklı cinayetleri konuşuyor olur.” Avukat Celal Ülgen Bey bu konular %90 levent Göktaş’a ait derken, benim tehdidimden sonra yalandan Celal Ülgen Bey’i kötüleyen birkaç tweet yazarak bu hesap Levent Göktaş'a ait değil dediler."

"...Levent Göktaş ve çetesi ile de görüşeceğim sizinle de hesaplaşacağım. 40 yaş altı kardeşlerime verdiğim sözü tutup onlara tertemiz bir ülke bırakacağım. Abaküslü Emre Uslu, dün geceki telefon trafiğimle o hesabı ben kapattım. Bu sabahki avukatların yaptığı açıklamaları ben yaptırdım..."

NE OLMUŞTU?

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan eski Özel Kuvvetler Komutanlığı subayı Levent Göktaş ismini taşıyan bir hesap, bazı ifşalarda bulunacağını dile getirerek  "Beni Sedat Peker ile karıştırmayın!" ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadeler üzerinde bir tweet atan Sedat Peker, "Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden dolayı kusura bakma"  diyerek "Emin ol şimdi radarıma girdin. Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız. Kimsin lan sen beni Sedat Peker ile karıştırmayın diyorsun?" ifadeleriyle yanıt verdi.

Göktaş Ailesi adına açıklama yapan avukat Hüseyin Ersöz, "Sosyal medya platformu Twitter’da Mustafa Levent Göktaş adıyla açılmış olan hesaplar gerçek dışı olup, yazıların hiçbirisi müvekkilimizi ve ailesini bağlamamaktadır.  Bu sosyal medya hesaplarında, gerçek dışı şekilde, gündem oluşturmak için yayınlanan videolar ve kurgulanan diyalogların da müvekkilimizin üslubu ve kişilik özellikleri ile taban tabana zıt olduğunu ifade etmek isteriz" demişti.

Bu açıklamanın ardından Levent Göktaş adını taşıyan Twitter hesabı silindi.