Günlük hayatta girdiğiniz her ortamın kendine özgü bir tasarımı ve materyal ihtiyacı vardır. Özellikle, ofis ve şirket içi gibi çalışma alanlarında farklı tasarım desteğine ihtiyaç duyulur. Bazı çalışma alanlarının şeffaf olması gerekirken, bazılarında daha örtük bir yapı gerekebilir. Çoğunlukla, iş ortamlarında tam olarak görünmese de yarı geçirgen bir yapı sunan cam desteğine ihtiyaç duyulabilir.

Kumlama folyo tekniği, buzlu bir görünüm sunarak iş ortamlarının ihtiyaçlarına gereken cevabı sunar. Bu folyo tekniğinin kullanılabilmesi için ilgili yüzeyin cam olması gerekir. Kumlama folyo uygulaması günlük hayatın pek çok noktasında karşınıza çıkabilir. Özellikle, açık hava reklamcılığı için kumlama folyo yöntemi sıklıkla başvurulanlar arasında yer alır.

Ofis bölmelerinde ve kapılarında sıklıkla tercih edilen kumlama folyo, uzun süreli ve kalıcı bir yöntem olarak karşınıza çıkar. Bazı ofis ortamlarının daha gizil bir şekilde olması gerekebilir. Buzlu bir görünüm sunan kumlama folyosu sayesinde kaplama yapılan alandan içeriyi görmek mümkün değildir.

Cam kumlama folyoları, günlük hayatın birçok noktasında karşınıza çıkabilir. Genel olarak, kumlama folyosunun geniş yer kapladığı alanlar şöyle sıralanabilir: Çeşitli kapılarda, duşakabinlerin cam kısımlarında, çeşitli dekorasyon işlemlerinde, baskı işlemlerinde, açık hava reklamcılığıdır.

Kumlama Folyo Özellikleri Nelerdir?

Genel olarak birçok ortamda kullanıma olanak sağlayan kumlama folyo yöntemi, aynı zamanda şık bir görünüm sunar. Özellikle, ofis ve şirket gibi alanlarda kullanılan kumlama folyo ev ortamında da tercih edilmektedir. Birçok kullanıcı, evine şık ve farklı bir hava katmak için buzlu görünüm sunan kumlama folyolardan yardım alır.

Buzlu cam özelliği ile karşınıza çıkan kumlama folyo banyo duşa kabinlerinde görünmez bir alan yaratır. İç kısmı tamamen gizleyen buzlu görünümü sayesinde mahremiyet gerektiren alanlara kolayca uyum sağlar.

Kumlama folyo hataları kolayca gösteren bir malzeme yapısına sahiptir. Bu nedenle, kumlama folyo uygulaması yapılırken oldukça titiz ve dikkatli olunmalıdır. Bariz hatalar kolayca fark edileceği için pürüzsüz ve temiz bir zemin üzerinde işlem yapılmalıdır. Bulunduğu alana derinlik katma özelliği sunan kumlama folyo ile ortama şık bir görünüm kazandırılabilir.

https://www.reklammalzemesi.com/