(Başka Haber) Çağrı Merkezleri, son yılların sürekli gelişen sektörlerinden. Aynı zamanda çalışanların en fazla sömürü, ayrımcılık ve mobbing gibi uygulamalara maruz kaldığı bir sektör. Çalışanların örgütlenmesinin engellemelerle karşılaştığı bu sorunlu sektörde ısrarla örgütlenme çabası yürüten Çağrı Merkezi Çalışanları Derneği (ÇMD) yeni bir çalışma başlattı.

Çağrı Merkezi Çalışanları Derneği (ÇMD) çağrı merkezlerini ödüllendiren IMI Çağrı Merkezi Ödülleri'ne alternatif olarak bu sene Kabakulak Çağrı Merkezi Ödülleri'ni düzenliyor.

'Yaşam Boyu Ayrımcılık' ve 'Mobbing' gibi ödül kategorilerinde ödüllerin verileceği geceye dair ÇMD'nin çağrı metni ise şöyle;

2006 yılından beri düzenlenen ve her sene protesto ettiğimiz Çağrı Merkezi Ödülleri’nin karşısına bu sene 'Kabakulak' ödülleriyle çıkıyoruz!

Çağrı Merkezi Çalışanları Derneği olarak her sene düzenlenen ve çağrı merkezlerinde yaşanan sorunları yok sayarak “en başarılı” çağrı merkezlerini ödüllendiren IMI Çağrı Merkezi Ödülleri'ne alternatif olarak bu sene bir ilki gerçekleştiriyor ve Kabakulak Çağrı Merkezi Ödülleri'ni düzenliyoruz.

Ödülleri çağrı merkezi çalışanlarıyla beraber seçeceğiz. Bunun için bir anket hazırladık ve www.kabakulakodulleri.org sitesi üzerinden dolayıma soktuk.

Çağrı merkezi şirketlerinin yıllar boyunca masalarında gururla saklayabileceklerini düşündüğümüz beş ayrı ödülümüz olacak. Kategoriler şöyle: “Yaşam Boyu Ayrımcılık Özel Ödülü”, “Mobbing Özel Ödülü”, “En Kötü Reklam Ödülü”, “En Obez Çağrı Merkezi Ödülü”, “Kabakulak Özel Ödülü”.

26 Ekim Çarşamba gecesi Taksim Kemancı’da yapacağımız törenden sonra Bandista sahne alacak. Habercileri, üyelerimizi, dostlarımızı eski ve yeni bütün çağrı merkezi çalışanlarını bekliyoruz...

Tarih: 26 Ekim Perşembe / 20.30 – 22.30

Mekan: Sıraselviler Cad. No:33/1 Kemancı – Taksim