Bursa’da binlerce Renault işçisi hak ettikleri ücreti alamadıkları için greve giderken aynı gün Renault Türkiye, Türkiye genelindeki bayilerine Fethiye’de lüks bir otelde iki günlük etkinlik düzenledi.

Pelin Ünker’in Cumhuriyet’teki haberine göre, cuma günü Murat Boz’un sahne aldığı gecenin ardından dün de bayiler deniz ve güneşin tadını çıkardı. Etkinliğin en az 4 milyon liraya mal olduğu ileri sürüldü. Fethiye Ölüdeniz’de bulunan Liberty Hotels Lykia World Holiday Village’de düzenlenen bayi toplantısında ayrıca Renault’un orta üst sınıf için tasarladığı ‘Kadjar’ modelinin de lansmanı yapıldı.

Satış temsilcileri etkinlikle ilgili fotoğraf ve videoları sosyal medya platformu instagram hesaplarından #cesuryasa hashtag’i ile paylaşarak geceyi duyurdu. Etkinlikte ‘cesur yaşa’ baskılı tişörtler dağıtıldı.

Lykia World’de iki kişilik oda fiyatları 1.154 lira. Otelde etkinlikler ‘ultra’ her şey dahil olarak düzenleniyor. Organizasyon sektöründen kaynakların verdiği bilgiye göre bu tip organizasyonlar sahne kurulumuyla birlikte en az 4 milyon liraya mal oluyor. Murat Boz’un kaşesi 50 bin liradan başlıyor.