Bakırköy Belediyesi’nde Byuaş işçilerinin 21 Mart Cumartesi günü başlattığı grev 4. gününde de devam ediyor. Grevdeki işçilere birçok partiden milletvekili aday adayları destek ziyaretinde bulunuyor.

Bakırköy Belediyesi’nde Byuaş işçileri 4 gündür grevde. Toplu İş sözleşmesinin imzalanmasını ve işten çıkarılan arkadaşlarının kısa sürede işe alınmasını talep edein işçiler grev çadırında direnişlerini sürdürüyor. İşçilere destek ziyareti ise devam ediyor.

Belediye işçilerinin en ilginç ziyaretçisi ise Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu oldu. Kerimoğlu grevdeki işçileri ziyaret etti. Belediye başkanının ziyaretine şaşıran işçiler, bu ziyaretin belediye başkanının imajını düzeltme çabası olduğunu savundu.

Belediye –İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir, çözüm olmazsa gerekirse Ankara’ya gideceklerini ve CHP Genel Merkezi önüne de grev çadırı kuracaklarını ifade etti. Belediye Başkanı’nın grev çadırı ziyaretini olumlu karşılayan Erol Özdemir, grevin başarıya ulaşacağını ve Toplu İş Sözleşmesi’nin masada imzalanacağına inandıklarını söyledi. 

Kaynak: Demokrat Haber