Mart ayında yayınlanmaya başlaması planlanan ‘Yıldız De Bana’ isimli yarışma programının jüri koltuğunda oturacak olan Büşra Pekin, Hülya Avşar ve Hamdi Alkan, Bebek’teki bir otelde toplantı yaptı.

Çıkışta muhabirlerle konuşan Pekin, “Çok güzel bir kadro. Hepimizin bir arada olmasından dolayı çok mutluyum. Bugün de bütün ekip ilk defa bir araya geleceğiz” dedi.

Yetenekli insanları çok sevdiğini söyleyen oyuncu, “Küçük yaşlardan beri birilerini keşfediyorum. Yüreklendiriyorum. Doğru insanları doğru kişilerle bir araya getirmeye çalışıyorum. O yüzden bu programla da çok uyuşacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Son dönemde değişen görünümü ile gündeme gelen 40 yaşındaki oyuncu, “Ben film projeleri için kendimi değiştiriyorum. Yüzüm için de, yüzüm aynı yüz. Dilberay filminde de aynı yüzdü. Ama projeden projeye farklılıklar gösteriyoruz. O filmde nasıl botoksu yaptırmıyorsam, Yılbaşı Gecesi filmi botokslu bir karakter olduğu için botoks yaptırıyorum” açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar ise, “Projeyi şimdi anlatmayayım. Bu tarz işlerde iyi koku alırım. Bu konuda mütevazı olamayacağım. Mutlaka iyi bir şeyler çıkacaktır. İyi kadın ve iyi erkek oyuncu bulacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: ALL Magazin