Bursa’da freni patladığı belirtilen TIR, önündeki araçlara çarparak diğer şeride geçti ve karşı yönden gelen araçları ezdi. Onlarca aracın hurdaya döndüğü kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı olduğu açıklandı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, 3 kişinin yaşamını yitirdiğini, 9'u ağır 21 kişinin yaralandığını duyurdu. 

Kaza, Bursa-Ankara yolu üzeri Barakfakih mevkiinde 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnegöl istikametinden gelen tır, freni patlayınca önündeki araçlara çarparak bariyerleri aşıp karşı şeride geçti. Tır ile karşı yönden gelen araçların çarpıştığı ve onlarca aracın karıştığı kazada tır, yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Diğer araçların da hızla gelmesiyle anayol, savaş alanına döndü. Kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı bilgisine ulaşılırken, olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

BURSA VALİSİ: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa' nın Kestel ilçesi Barakfaki mevkisinde meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 9' u ağır 21 kişinin yaralandığını açıkladı.

İhlas Haber Ajansı, kaza 6 kişinin öldüğünü duyurdu, ardından güncelleyerek 3 kişinin yaşamını yitirdiği bilgisini paylaştı.