Son yıllarda adını sıklıkla duyduğumuz bungalov ev, insanların tatillerini geçirmek istediği konaklama türlerinden biri haline gelmiştir. Peki nedir bungalov ev? Bungalov ev, tek veya çift katlı olabilen, eğimli çatısıyla kış koşullarına da uygun modern kır evlerdir. İngilizcede bungalow olan kelime hintçedeki ¨bangla¨ kelimesinden türetilmiş ¨küçük ev¨ anlamına gelmektedir. Doğal ahşap malzemeden yapılan bu sevimli evler, kolay inşa edilen pratik yapılardır. Turizm sektöründe de en çok kullanılan konaklama tipleri haline gelmiştir. Bulundukları bölgeye göre doğa, deniz ve göl manzaralı olan bungalov evler, doğayla iç içe huzurlu bir tatil sunar. Doğa dostu bu evler sağlığa yararlı olmalarıyla öne çıkmaktadır.

Bungalov Evlerin Özellikleri Nelerdir?

Bungalov ev, doğal ahşap yapı malzemeleri inşa edilir. Açık kat planı ile geniş ve ferah yaşam alanlarına sahiptir. Çatı katında bir yatak odası bulunur. Minimalist modern eşyalarla döşenmiştir. Oksijen sirkülasyonu ile nefes alan bungalov ev, özellikle astım ve romatizma hastalıklarına iyi gelmektedir. Korunaklı bahçesi ve özel havuz imkanı ile özgür bir tatil imkanı sağlar. İç ve dış mimarisi ahşap malzeme olduğu için doğa dostudur. Doğayla bütünleşerek konforlu bir doğa tatili fırsatı sunar. Deniz, doğa veya göl manzaraları eşliğinde huzurlu tatil için gerekli herşey düşünülmüştür. Son derece hijyenik ve temiz olan bungalov ev tatili ile ailenizle ve sevdiklerinizle gönül rahatlığıyla tatil yapabilirsiniz. 

Konaklamanın En Doğal ve Konforlu Hali Bungalov Ev

bungalov-2

Kalabalıktan ve gürültüden uzakta, doğal bir atmosferde konforlu bir tatil yapabilirsiniz. Bungalov ev, yapı itibari ile ahşap malzemelerle oluşturulduğu için doğa ile bütünleşmiştir. Şirin ve estetik mimarisi ile masalsı bir atmosfer oluşturur. Villa Reyonu ile birbirinden güzel ve konforlu yüzlerce bungalov ev seçeneğini bir arada bulabilirsiniz. Misafirlerine konforlu bir kamp hissini yaşatan bungalov ev, eşsiz ve farklı bir tatil deneyimi sunar. Doğa ile başbaşa, evinizin konforunda bir tatil için siz de bungalov ev tatilini tercih edebilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırarak fiyat avantajlarından yararlanabilir ve dilediğiniz tarihte tatilinizi planlayabilirsiniz.