Bulgaristan Nakliye hizmetleri firmamız tarafınca müşterilerin beklentisinden daha iyi düzeyde verilmektedir. Türkiye ile Bulgaristan arasındaki taşımacılık faaliyetlerinizi Saygınlar Nakliyat firmamız ile gerçekleştirebilirsiniz. Bulgaristan, ülkemize komşu bir Avrupa ülkesidir. Türkiye’den göndermiş olduğumuz tırlar Kapı Kule Sınır Kapısını geçerek Başkent Sofya başta olmak üzere Bulgaristan’ın başka illerine de farklı taşımacılık yöntemlerimizi kullanmaktayız.

Tenteli taşıma, frigo, parsiyel, konteyner taşıma, proje taşıma ve ağır yük gönderimi gibi işlemleri CMR sigortası kapsamında gerçekleştirmekteyiz. Saygınlar Lojistik firması olarak kalitenin ve hızın verdiği verimliliğin gururunu yaşamaktayız. Araçlarımızın tamamını kullanan şoförlerimiz C2 yetki belgesine sahiptir. Bulgaristan Nakliye de yüklerin taşınması esnasında herhangi bir sorun çıkması durumunda gereken müdahaleyi de yapacaklardır.

Bulgaristan Frigo Nakliyat

Saygınlar Lojistik firması olarak Bulgaristan frigo nakliyat işlemlerine kesin çözümler üretmekteyiz. Türkiye’den Akdeniz, Ege, Doğu ve Kuzey bölgelerinden çıkış yaparak Bulgaristan’a yüklerinizi göndermekteyiz. Frigo taşımacılık kapsamında kırmızı et, diğer et ürünleri, süt ve süt ürünleri, tatlı, dondurma, meşrubat, kimyasal, hammadde, ilaç ve meyve sebze gibi ürünlerin gönderimini sağlamaktayız.

Bugüne değin gerçekleştirmekte olduğumuz frigo hizmetlerde %100 verimli sonuçlar elde ettik. Sizlere de soğuk zincir ürünlerinin taşınmasında profesyonel hizmet sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Refeer araçlarımız ile birlikte kusursuz frigo taşımacılık gerçekleştiren firmamız Saygınlar Nakliyat, araçlarının bakımını düzenli olarak yaptırmaktadır. Siz de Bulgaristan’a göndereceğiniz yükleriniz için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Bulgaristan Parsiyel Nakliyat

Bulgaristan parsiyel nakliyat hizmetlerimizde özel tırlarımızı kullanmaktayız. Parça eşya taşımacılığı anlamını taşıyan parsiyel, çok profesyonellik gerektiren bir hizmettir. Biz de müşterilerimizin talebini en hızlı şekilde gerçekleştirebilmek amacı ile tırlarımızı bölmelere ayırarak aynı anda farklı kişilerin yükünü Bulgaristan’a göndermekteyiz.

İki ülkenin ticari ilişkisi oldukça gelişmiş olduğundan parsiyel taşımacılık çok fazla talep görmektedir. Mobilya, tekstil, beyaz eşya, elektronik eşya, evrak, aksesuar ve kozmetik ürünleri gibi aklınıza gelebilecek her ürünün taşımacılığını gerçekleştirmekteyiz. Sizler de firmamız ile görüşerek profesyonel elemanlarımızdan kaliteli uluslararası parsiyel taşımacılık hizmeti temin edebilirsiniz.

Bulgaristan Nakliyat Fiyatları

Bulgaristan nakliye fiyatları firmamız tarafından sizlere gerekli kriterler baz alınarak verilmektedir. Ürünlerin teslim alınacağı adres ile teslim edileceği adres mesafesi, eşyaların ağırlığı ve adet miktarı, kullanılacak taşımacılık yöntemi gibi etkenler ücretleri değiştirmektedir. Sizler de firmamıza mail atarak yük ve adres bilgilerinizi belirtip ortalama fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bununla birlikte irtibat numaramızdan bize ulaşarak taşımacılık için kesin gün ve saat belirleyebilirsiniz. Saygınlar Nakliyat olarak sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

https://www.sayginlarnakliyat.com/bulgaristan-nakliye  Bulgaristan Nakliye hizmetlerimşz hakkında detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz