Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü "Kemal Kılıçdaroğlu ve kahkahalar, kahkahalar" başlıklı köşe yazısında, Haber Global'de yayınlanan 'Koltuk' programında Buket Aydın'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu önceki akşam konuk etmesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu programın başında 31 Mart öncesini hatırlatmış “Başlamadan önce güzel bir kahkaha bekliyorum sizden, gülmeniz bize şans getiriyor” demiş, daha sonra Buket Aydın'ın “Sayın (Tayyip) Erdoğan’la cumhurbaşkanlığı yarışına girerseniz kazanacağınızı düşünüyor musunuz” sorusuna, “Ondan en ufak bir endişem yok. Dolayısıyla bir kahkaha atabilirsiniz” yanıtını vermişti.

Ahmet Hakan yazısında, Kılıçdaroğlu'nun Aydın'a hatırlatma yaparak gülmesini istemesi için "Ya kardeşim, madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" diye yazdı.

'NEYE HİZMET ETTİĞİ BELİRSİZ'

Buket Aydın, sosyal medya hesabından Hakan'a isim vermeden cevap verdi. "Kıskançlıktan gözün dönmüş" ifadelerini kullanan Aydın, şunları yazdı: 

"Sürekli dönen neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci var adını yazmaya gerek yok gözlüklü bıyıklı biri diyeyim... Yazı yazmış dediler 'ben okumuyorum' bana söylediler. Neymiş Kemal bey neden benim programa çıkmış? Yazısında bir haber kanalını savunuyor aklınca. Ya önce adam gibi araştır. O eski yayın bahsettiğin kanalda değil. Senin zamanında kibarca şutlanıp benim getirildiğim diğer kanal var ya hani senin içine oturan işte o kanalda yapıldı. Dolayısıyla senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş."