Mahkeme kararına rağmen görev süresi uzatılmayan, Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Film Çalışmaları Programı öğretim görevlisi ve belgesel sinemacı Can Candan’a ofisini boşaltması için mesai saati sonuna kadar süre verildi.

Can Candan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bügün 13:30’da bana tebliğ edilen genel sekreter Hasan Fehmi Topal imzalı yazı ile kitap ve filmlerle tıka basa dolu 15 yıllık ofisimin mesai saati sonuna kadar boşaltılması isteniyor! Bana verilen süre 3,5 saat!!!" ifadelerini kullandı.


Kayyım Rektör Naci İnci, öğrencilerinin ve akademisyenlerin okulda davul zurnayla karşıladığı Can Candan'ın görevine, mahkeme kararına rağmen yine son vermişti.

Rektör Yardımcısı Fazıl Önder Sönmez'in imzası ve Kayyım Rektör Naci İnci'nin oluruyla Candan'a tebliğ edilen 'görev süresinin uzatılmaması' kararında "Ders verdiği alanda öğretim üyesi ataması yapılmış olduğundan hizmetine ihtiyaç bulunmaması" ve hakkında yönetimin açtığı disiplin soruşturmasını gerekçe gösterilmişti. (