Muğla'nın Bodrum Belediye Başkanı Demokrat Parti (DP)’li Mehmet Kocadon’un danışmanlarından Özay Kartal, “Başkan Kocadon, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü" dedi.

Muğla'nın Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon’un danışmanlarından Özay Kartal, “Başkan Kocadon, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kocadon’un CHP’ye geçmesi için yapılan görüşme çok sıcak geçti. Henüz rozet takılmadı” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon’un Ankara’ya gidip CHP Genel Merkezi’nde Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcıları Umut Oran, Adnan Keskin ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile yaklaşık üç süren toplantıya katıldığı öğrenildi.

Kocadon’un danışmanlarından Özay Kartal, “Her iki tarafın isteği üzerine CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen görüşme çok olumlu ve ileriye dönük sıcak mesajlarla geçti. Kocadon’a henüz CHP rozeti takılmadı. Kocadon’un CHP’ye geçmesi için yapılan görüşme sıcak zeminde geçti. Önümüzdeki günlerde detaylar üzerinde konuşulup bu değerlendirme gerçeğe dönüşebilir” diye konuştu.

Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkanlığı’ndan önce iki dönem DP’den Ortakent-Yahşi Belde Belediye Başkanlığı yapmıştı. (Mynet)