Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde muayene sırası bekleyen Gökhan Yener, sırasını beklemeden polikliniğe girmek isteyince kendisini uyaran doktora önce sözlü tacizde bulundu daha sonra darp etti.

Duvar’dan Fırat Bulut’un haberine göre, Beyaz Kod verilmesi üzerine saldırgan gözaltına alındı. Dr. Hakan Göktaş’ın kaşında yarılma ve boğazında yara oluştu.

DOKTORA YUMRUK

Dr. Göktaş konuşmak için müsait olmadığını belirtirken görgü tanıkları olayın nasıl geliştiğini anlattı. Tanıklara göre, muayene olmak için hastaneye gelen Gökhan Yener, sırası gelmeden polikliniğe girmek isteyince odadaki sağlık personelleri tarafından uyarıldı. Yener’in ısrar etmesi üzerine bu kez Dr. Göktaş kendisini uyardı.

Bunun Yener, “Eşek gibi bana bakmak zorundasınız. Siz kim oluyorsunuz’ benzeri ifadeler kullandı. Odadan çıkarılan Yener, muayene sırası gelince içeri çağrıldı ve içeri girer girmez söylemlerine devam etti. Daha sonra Yener, doktorun boğazına ve kaşına yumruk attı. Beyaz Kod verilmesi üzerine Yener, hastaneden çıkarılarak gözaltına alındı.

Saldırı sonrası Dr. Göktaş, karakola götürülerek ifadesi alındı. Doktor Göktaş ve saldırıda bulunan Gökhan Yener, karşılıklı birbirinden şikayetçi oldu.

Karakoldaki ifade işlemleri tamamlanan Yener, savcılığa çıkarılmak üzere Bingöl Adliyesi’ne götürüldü.